Tunsoarea perfecta: la 20 si la 30 de ani

Indiferent de ce varsta aveti, nu trebuie sa ramaneti incorsetata in „regulile nescrise” legate de tunsoare, care vin odata cu anii. Nu uitati, puteti sa faceti cam orice cu parul dumneavoastra, atata timp cat va avantajeaza. Fiti creativa!

La 20 de ani

Acum este momentul sa incercati tot felul de tunsori si de lungimi ale parului. Parul scurt va poate face sa pareti mai matura (sau mai copilaroasa), in timp ce parul lung aduce romantism. Acum este momentul in care definiti modul in care sunteti vazuta in societate.

Asadar, ganditi-va ce vreti sa faceti in viata. Puteti opta pentru un look mai „professional”, daca aveti in vedere o cariera de succes. Daca sunteti mai aplecata spre arta, puteti apela la un stil „funky”. Dar nu exagerati.

Experimentati cu lungimea si culorile.

Acum puteti afla cum va sta cu parul foarte lung sau cu parul foarte scurt. La aceasta varsta, parul creste mai repede mai sanatos decat peste niste ani. Asa ca bucurati-va de posibilitatea de a incerca orice. Si apoi, daca simtiti nevoia de o schimbare, mai este vopseaua de par.

Aveti grija, totusi, sa va feriti de o tunsoare care nu vi se potriveste. Nu doriti sa aratati ca o „mamica”. Fiti creativa si experimentati din plin.

La 30 de ani

La aceasta varsta, cand deja v-ati intemeiat o familie si drumurile va sunt deschise in cariera, posibilitatile care va stau la dispozitie sunt aproape la fel de multe ca acum zece ani. Alegeti stilul care vi se potriveste cel mai bine. Renuntati la tunsoarea dreapta si alegeti una in scari. Va puteti prinde parul in coada ziua, cand stati cu copilul, si il puteti bucla seara, cand iesiti in oras cu sotul.

Doar pentru ca acum sunteti mamica, nu inseamna ca nu puteti fi si sexi. Alegeti parul lung si atragator, dar aveti grija sa il ingrijiti.

Nu va temeti sa va tundeti mai scurt.

Este posibil sa va stea chiar mai bine. Oricum, daca nu va place, parul creste la loc si in cateva luni veti putea sa incepeti din nou sa experimentati.

Daca ati inceput sa observati cate un fir de par alb pe alocuri si va deranjeaza, nu este nevoie sa va vopsiti, daca nu doriti. Puteti incerca sa-l smulgeti cu penseta. Oricand insa puteti apela la una din vopselele din comert si, de ce nu, la o noua culoare. Reinventati-va!