Tricouri personalizate pentru sexul frumos


Tricourile personalizate sunt haioase, frumoase, unice. Pot fi, insa, si … suparatoare. Mai exact, mesajul pe care il transmite un tricou personalizat poate fi suparator daca este oferit persoanei nepotrivite. Ei bine, pentru ca acest gen de cadouri sunt la mare cautare, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi simple care va vor ajuta sa alegeti tricoul personalizat potrivit pentru persoana potrivita. 

Exista foarte multe genuri de tricouri personalizate. Sunt tricouri cu mesaje decente, haioase, tricouri cu mesaje indraznete sau tricouri cu adevarat personalizate – cele care sunt imprimate cu imagini personale. Daca vrei sa faci cea mai buna alegere, trebuie sa tii cont de persoana careia vrei sa-i oferi acest cadou. Mai exact, mamei tale nu trebuie sa-i oferi niciodata un tricou cu un mesaj mai indraznet daca stii ca aceasta nu l-ar aprecia. Pentru mame, soacre, profesoare sau persoane mai decente, tricourile personalizate pot fi cadouri frumoase daca mesajul este potrivit. Un citat adecvat, o fotografie de colectie, un animalut preferat sau poza autorului mult iubit sunt variante bune pentru un tricou personalizat.

In cazul colegilor si prietenilor mai nonconformisti, merg si mesajele mai indraznete precum cele cu tenta sexuala. Prietenii gusta, de asemenea, si glumele facute pe seama anumitor slabiciuni nevinovate pe care le au. Nu trebuie decat sa tii cont de o limita si sa fii creativ.

Pentru cupluri poti alege tricouri personalizate cu fotografia lor, poti alege mesaje de dragoste si cele doua inimi care se suprapun.

Daca aveti prieteni care sunt fani inraiti ai unor trupe celebre, puteti sa le achizitionati tricouri imprimate cu trupa lor favorita. Vor fi foarte incantati si vor aprecia gestul.

In cazul in care vreti sa surprindeti un copil iubitor de desene animate, puteti sa aflati care este personajul lui preferat si sa-i oferiti un tricou imprimat cu eroul in cauza. Copiii sunt cei mai incantati de cadourile personalizate.

Marii amatori de site-uri de socializare vor aprecia tricourile personalizate cu Like-uri sau alte simboluri specifice. Nu trebuie decat sa te interesezi exact care este domeniul de interes al persoanei in cauza si sa cauti oferta potrivita.

Firmele care se ocupa cu personalizarea tricourilor si a altor obiecte, iti vor pune la dispozitie o gama variata de modele. In general, mesajele lor sunt in trend si nu au cum sa dea gres. Preturile sunt variate iar comenzile sunt gata in cateva zile. Daca alegi serviciile unui magazin on-line de tricouri personalizate, poti face comanda imediat si poti plati on-line.