Produse afrodisiace

Dr. Oana Turcu Brancu a adus in Romania linia Spa Ardes: Body And Soul. Conform vedetei, cosmeticele acestea te fac sa vezi viata în roz! Ardes Linia Spa contine cosmetice care maresc productia de endorfine ale fericirii.

Enorfina fericirii este produsa de corp cand alergi, faci sex, atunci cand mananci ciocolata si, mai nou, cand sunt folosite aceste produse. In Indonezia un principiu activ reechilibrant – antistres alunga fibrele nervoase superficiale aparute la suprafata pielii din cauza stresului. Tot in Indonezia, spiritualitatea este parte din viata de zi cu zi, prin ritualuri si ceremonii care vizeaza desfasurarea de fericire, armonie si pace interioara a femeii. Asiaticele au cultivat dintotdeauna cultul frumusetii care este considerat sacru si in stransa legatura cu spiritul.

Sanatatea si vigoarea sexuala este identica cu impacarea de sine, iar afrodisiacele naturale ce provoaca efecte excitante va pot garanta indeplinirea fanteziilor dumneavoastra. Modul activ de viata, dietele rezonabile, si asigurarile sunt cele mai bune obiceiuri pentru a obtine energia sexuala de care ai nevoie, dar aceasta nu inseamna ca nu exista nimic altceva care ar putea sa-ti ofere aceasta stare de care ai nevoie. Creme excitante ambisex pentru excitatie puternica, imbunatatire act sexual si dorinta de sex, apetit sexual ridicat, cresterea libidoului. Acestea sunt cosmeticele (uleiuri esentiale naturale)care te fericesc mai mult decat ciocolata si sexul.

Fosfacomplex o.e.portocal amar. Ser  esential din portocal amar, depurativ si tonifiant, relaxant, induce fericirea si starea de bine. Aduce un aport de energie inlaturand melancolia si stresul. Uleiul esential cu parfumul tipic proaspat si aromatic este extras prin presare la rece din coaja fructului crescut in conditii bio.

Fosfacomplex o.e. Levantica. Ulei esential de lavanda cu parfum tipic dulce erbaceo – floral. Induce linistea si se extrage prin distilare din vaporii florilor. Calmeaza si echilibreaza pielea. Ideal antistres. Calmant, antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar.

Fosfacomplex o.e.roinita. Uleiul esential de roinita cu parfumul proaspat si lejer asemanator cu lamaia este extras din frunze si din flori. Este numita ,,elixirul vietii,,. Ideal antistres: intareste sistemul imunitar slabit din cauza oboselii si stresului. Relaxant si regleaza dezechilibrele hormonale. Remediu optim pentru agitatie si insomnie.

Fosfacomplex o.e. menta. Planta de menta este prezenta in toata lumea si este cunoscuta ca afrodisiac. Uleiul esential, cu parfum fresh si profund se obtine prin distilare din vaporii frunzelor.

Fosfacomplex o.e. piper negru. Planta de piper negru (afrodisiac natural excitant) este un arbust catarator originar din Asia, astazi cultivat in toata fasa tropicala. Uleiul esential, cu parfum cald, intens si condimentat, se obtine prin distilare din vapori de boabe culese verzi si lasate la soare pentru a se usca natural.

 Ardes Cosmetics