Metode naturale de marire a sanilor

Exista mai multe metode de marire a sanilor, cea mai cunoscuta dintre ele fiind implanturile chirurgicale. Desigur, ca orice operatie, si aceasta prezinta o doza de risc, insa mult mai mica, se pare, in comparatie cu efectele secundare care pot aparea. Daca mai socotim si costurile destul de mari implicate, nu este de mirare ca incepem sa cautam metode alternative prin care sa putem obtine dimensiunile dorite pentru sani.

Din fericire, s-a dovedit ca alternativele naturale sunt surprinzator de eficiente si nici nu prezinta riscurile implicate de chirurgie. In plus, aspectul obtinut utilizand astfel de metode este mult mai natural. Pentru rezultatele cele mai bune, trebuie sa luati in considerare o alimentatie mai sanatoasa, care sa includa multe fructe si legume proaspete, si exercitii fizice de intretinere. Acestea fiind zise, iata cateva metode de incercat:

1. Masajul. Acesta reprezinta o metoda naturala de augmentare, care poate produce un bust mai mare prin stimularea cresterii tesuturilor. Corpul reactioneaza la stimulare, accelerand producerea de tesut gras, ceea ce presupune o crestere in volum a sanilor.

2. Pastilele pe baza de ierburi. Acestea reprezinta o metoda foarte populara de crestere a dimensiunilor bustului, prin intermediul ingredienteleor naturale pe care le contin. Radacina de Dong Quai, extractul de papadie, varecul sau semintele de secarea sunt numai cateva dintre cele mai intalnite ingrediente continute de acest tip de medicament natural. Se stie ca acestea stimuleaza producerea de estrogen, ca in timpul sarcinii, ceea ce determina o crestere a volumului sanilor.

3. Creme. In afara de pastile, exista si creme pe baza de extracte de plante, care actioneaza in acelasi fel, stimuland producerea de estrogen. In plus, actioneaza si ca un agent de intinerire, adaugand fermitate pielii.

4. Yoga. Exista anumite tehnici care se folosesc in yoga, cum ar fi Vrikshasana sau stimularea mentala, care imbunatatesc aspectul bustului, postura si sanatatea, in general. Aveti grija insa, in cazul acestei metode este nevoie de timp pentru a obtine rezultate, iar exercitiile implicate trebuie efectuate foarte corect, pentru a evita accidentele nedorite.