Masti de fata impotriva imbatranirii cu avocado

Fructul de avocado este foarte bun pentru o piele fina, moale si catifelata. De asemenea, are efecte benefice pentru pielea uscata, reprezentand o sursa bogata de vitamine si lecitina. Daca va faceti masca de fata, uleiul de avocado dizolva grasimile si impuritatile care infunda porii. In plus, actioneaza foarte bine pentru o piele mai ferma, in special in zona gatului.

Masca de fata pentru piele uscata

Aveti nevoie de un galbenus de ou, un fruct de avocado copt, o lingurita de ulei de masline extravirgin, o lingura de miere inchisa la culoare. Curatati fructul de avocado si zdrobiti-l, adaugand celelalte ingrediente. Amestecati pana cand obtineti o pasta fina si cremoasa. Intindeti pasta pe fata si pe gat, avand grijsa sa nu ajunga la ochi. Relaxati-va timp de 20-25 de minute si apoi spalati cu apa rece si apa calda, alternativ. Tamponati pielea cu un prosop curat.

Masca de fata cu citrice si avocado

Aveti nevoie de un fruct de avocado copt, sucul de la jumatate de portocala, o lingurita de suc de lamaie si o lingurita de ulei de masline extravirgin. Curatati avocadoul, adaugati restul ingredientelor si amestecati pana obtineti o consistenta fina, pastoasa. Intindeti cu grija pe fata si pe gat. Asteptati 20-25 de minute si spalati cu apa rece si apa calda, alternativ. La sfarsit, din abundenta, apa rece. Tamponati-va pielea cu un prosop curat.

Masca de fata impotriva imbatranirii

Aveti nevoie de un ou, jumatate de fruct de avocado copt, doi morcovi de dimensiuni medii, doua linguri de miere, doua linguri de smantana. Gatiti morcovii prin fierbere sau la cuptor, pana cand pot fi zdrobiti usor. Amestecati toate ingredientele cu ajutorul mixerului, pana cand obtineti o pasta cremoasa. Aplicati crema pe fata si pe gat si asteptati 15-20 de minute. Spalati cu apa rece si apa calda alternativ. La sfarsit, cu apa rece. Tamponati cu un prosop curat.

Masca pentru exfoliere

Aveti nevoie de un avocado copt, jumatate de lingura de miere si de sase-opt migdale. Zdrobiti migdalele si curatati fructul de avocado. Amestecati toate ingredientele cu ajutorul mixerului pana cand ati obtinut o substanta cremoasa. Aplicati pe fata si pe gat. Asteptati 15-20 de minute. Inainte de a spala, masati-va incetisor fata, pentru ca ingredientele din masca sa intre in piele si sa actioneze ca un exfoliant. Spalati cu apa rece si apa calda, alternativ, la sfarsit cu apa rece. Tamponati cu un prosop curat.