Cum alegem tesaturile si stofele potrivite

Cand vine vorba de haine si accesorii, femeile se simt in largul lor. Parca niciodata nu au suficiente obiecte vestimentare in dressing, parca niciodata nu au suficiente accesorii. Fata de barbati, ele acorda o importanta mult mai mare si tesaturilor si stofelor din care sunt realizate hainele pe care le imbraca. Daca un barbat vede imaginea de ansamblu, o femeie se uita la detalii, la calitatea tesaturii din care este realizat obiectul vestimentar, la cusaturi, la avantajele si dezavantajele culorilor, la temperatura cu care poate fi intretinut obiectul in cauza. Daca piesa respectiva trece toate testele, este achizitionata si purtata cu mare succes.

Cum isi aleg femeile obiectele de vestimentatie?

Inainte de a-si cumpara o rochie, un palton sau un pantalon, femeile studiaza indelung piata. Exista foarte multe magazine on-line cu produse de calitate. Majoritatea femeilor prefera insa, doar sa studieze aceste magazine online, in cautare de idei, de modele. Achizitionarea hainelor este facuta tot din magazinele clasice, dupa probe si studii indelungi. Altfel spus, o femeie nu se aventureaza niciodata sa-si cumpere un produs vestimentar daca nu la probat inainte si daca nu a simtit textura, stofa, din care este realizat acesta. Desi pun mare pret pe imaginea unui produs, conteaza si cum se potriveste acesta cu personalitatea lor, cum se simt in materialul respectiv.

Exista, totusi, si cazuri de doamne care fac si achizitii vestimentare on-line. Aceste lucruri se intampla doar atunci cand sunt indragostite de produsul rspectiv si sunt convinse ca nu il pot achizitiona altfel.

Exista, de asemenea, foarte multe femei care prefera sa-si faca hainele direct intr-o croitorie de dama. Isi gasesc modelul potrivit pentru obiectul vestimentar dorit, isi aleg tesaturile si stofele din care sa fie croite si cauta croitoria cea mai buna. Avantajul unei croitorii de dama, este acela ca poti fii sigura ca rochia va fi croita exact pe masurile tale si va sta perfect pe tine. In plus, o croitoreasa buna, iti poate recomanda accesoriile potrivite pentru modelul ales de tine. Rezultatul final va fi exact asa cu ti-l doresti tu.

Pe langa imaginea si materialul din care este realizat produsul vestimentar in cauza, pentru femei conteaza foarte mult si nuanta tesaturii/stofei din care este realizat produsul respectiv. Nuanta trebuie sa fie obligatoriu in trend, sa se asorteze cu celelalte obiecte vestimentare ce vor completa tinuta si, mai ales, trebuie sa avantajeze proprietara sa. Femeile plinute prefera hainele inchise la culoare, accesorizate foarte vesel, cu scopul de a parea mai suple. Femeile care nu se lupta cu kilogramele in plus, pot alege orice varinta de nuanta, orice model si orice tesatura. Nu trebuie decat ca hainele sa le vina bine si sa fie in trend.

Daca rochia este deja achizitionata, trebuie sa o asorteze cu un accesoriu potrivit. O rochie din stofa sau dintr-o tesatura mai groasa, se potriveste de minune cu un accesoriu mai sobru, mai voluminos. Daca rochia este dintr-un material delicat, precum matasea naturala, sunt recomandate accesoriile fine, delicate, pretioase.