5 produse care fac minuni pentru ten

Galbenusul de ou, mierea si alte produse naturale fac minuni in privinta tenului inca din cele mai vechi timpuri. Desi pe piata sunt promovate o multime de creme pentru ten, cunoscatorii stiu ca cele mai bune sunt cele pe baza de ingrediente naturale. Noi va prezentam cateva masti de fata usor de preparat, cu produse din bucatarie.

564_shutterstock_41975968.jpgMierea – ideala pentru ten gras si normal
Mierea este extrem de bogata in antioxidanti si lupta impotriva cosurilor si cicatricilor. Aceasta se aplica pe tenul curat, cu porii deschisi, prin miscari circulare si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Dupa, se clateste bine tenul cu apa calda si se hidrateaza corespunzator.

Galbenusul de ou –  face minuni cu tenul uscat
Contine vitamina D, acid oleic si linoleic si actioneaza impotriva exfolierii pielii.
Se foloseste un galbenus de ou batut bine cu furculita. Spuma de galbenus trebuie aplicata pe ten si pe gat pentru 30 de minute. Dupa, trebuie sa clatiti bine, cu apa calda si sa aplicati pe ten o crema hidratanta.

Albusul de ou – pentru ten uscat si normal
Contine peste 40 de proteine si actioneaza impotriva ridurilor. Acesta se bate bine, pana devine o spuma consistenta care se poate aplica usor pe toata fata. Trebuie sa lasati spuma sa se usuce si apoi sa o inlaturati cu apa din abundenta.

Laptele – ideal pentru ten normal, uscat si gras
Laptele contine potasiu, calciu si vitaminele A, D, B12 si K. Acesta actioneaza impotriva bacteriilor si a radicalilor liberi si este ideal pentru orice tip de ten. Trebuie doar sa inmuiati un tampon din bumbac in lapte si sa va tamponati tenul cu blandete. Cand simtiti ca pielea a devenit rigida, clatiti bine cu apa calda.

Banana – pentru ten normal, uscat si gras
Bogata in vitamina B6, vitamina C si potasiu aceasta actioneaza impotriva cearcanelor si are rezultate exceptionale in privinta tenului. Zdrobiti o banana si aplicati piureul pe tenul curat. Lasati sa actioneze si clatiti cu apa din abundenta.