10 pasi pentru a te simti sexi si feminina

Se spune ca frumusetea este trecatoare. Insa nu si sexualitatea si feminitatea. Indiferent de varsta, femeile pot fi sexi si feminine. Nu trebuie decat sa urmeze cateva trucuri simple. Iata care sunt acestea!
1. O piele fina si catifelata este mereu sexi. Nu renunta niciodata la gomajul saptamanal cu tarate si ulei de masline. Dupa clatire, maseaza-ti corpul cu un jet puternic de apa rece pentru fermitatea pielii.
2. Epilatul trebuie sa fie mereu pe ordinea de zi. In cazul femeilor, firele de par nu sunt nici estetice si nici sexi. Poti apela la un aparat special sau la ceara. Ambele variante ofera catifelare pentru mai mult timp.
3. Poarta mereu lenjerie sexi. Chiar daca mergi la serviciu, daca esti acasa sau in vacanta, lenjeria sexi te ajuta sa te simti sexi.
4. Mereu unghii ingrijite! Unghiile ingrijite ofera incredere si feminitate oricarei doamne. Nu purta niciodata unghiile cu oja sarita, netaiate sau necuratate. 
5. Tenul curat te face sa te simti mult mai sexi si mult mai frumoasa. Curata-l in fiecare seara si aplica o crema hidratanta inainte de culcare. Nu uita sa nu te machiezi strident si sa-l protejezi de soare sau de ger.
6. Abdomenul plat se obtine in timp. Insa, daca eviti sa consumi sucuri carbogazoase, fainoase, cartofi si fructe multe, vei scapa de balonare si vei avea un abdomen mai plat.
7. Si buzele senzuale contribuie la o imagine sexi si feminina. Pentru ca suntem in sezonul rece, este important sa ne pastram buzele catifelate, aplicand in fiecare seara un gel protector. Si mierea de albine face minuni in privinta buzelor.
8. Un parfum discret reprezinta inca un secret pentru feminitatea ta. Nu abuza de el ci foloseste-l discret, cu masura, doar atunci cand este cazul. 
9. Imbraca-te decent. Se stie deja ca o femeie este mult mai sexi imbracata decat dezbracata. Asa ca, tine cont de acest sfat si renunta la hainele prea scurte, prea mulate, vulgare. Rochiile decente, care sa te avantajeze, sunt mult mai sexi decat cele care plesnesc pe tine si lasa sa ti se vada toate formele.
10. Machiaza-te zilnic, discret, in functie de moment si eveniment. Machiajul bine ales si bine folosit poate fi extrem de sexi si seducator pentru o femeie. Astfel, nu trebuie niciodata sa-ti lipseasca un fond de ten, o pudra, un gloss de buze si un creion dermatograf.