Termeni si conditii

Termeni generali

Site-ul Cura-de-slabire.ro este un serviciu gratuit, furnizat ca atare de catre S.C. Innovative Web Services S.R.L., denumita, in continuare IWS.

Cura-de-slabire.ro este un site in limbile romana si engleza, creat, dezvoltat si operat de IWS si caruia i se aplica urmatorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele etc publicate in toate paginile site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.cura-de-slabire.ro (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita site-ul www.cura-de-slabire.ro (denumit in continuare „Site-ul”).
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar vizitarea in continuare a Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Materialele si informatiile

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitor, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre vizitatori (prin vizualizare directa pe site) apartin IWS.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al IWS. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

  • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Cura-de-slabire.ro”.
  • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Cura-de-slabire.ro – www.cura-de-slabire.ro)

IWS isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 339, bl. 15, sc. B, ap. 60, Sector 1, Bucuresti, Tel./Fax: 073 778 8388, cu specificatia „In atentia redactiei Cura-de-slabire.ro, sau prin e-mail la adresa office[arond]iws[punct]ro.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea IWS, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

IWS are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre vizitatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Limitarea raspunderii

IWS nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Materiale din acest site au caracter informativ si nu pot inlocui sfatul specialistului. Toate drepturile apartin autorilor si vizitatorilor site-ului ce adauga informatie proprie.

IWS va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.Cu toate acestea, IWS nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe IWS pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, IWS, impreuna cu reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al IWS, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.