Piloxing pentru un corp perfect : slaba, sexy si puternica!

Piloxing – sleek, sexy & powerful, adica slaba, sexy si puternica, este o combinatie unica de tehnici de box cu principii de pilates si elemente de dans, pentru un antrenament amuzant si extrem de eficient.  Obtii astfel arderea accentuata a caloriilor datorata exercitiilor de box, muschi alungiti si fermi o data cu tehnicile Pilates si gratie si feminitate prin miscarile senzuale de dans.  Ideal este sa faci exercitiile piloxing in picioarele goale, pentru a-ti subtia gleznele si a activa toti muschii picioarelor.

Jab Variation

Stai cu picioarele departate, unul mai in fata si unul usor in spate. Incordeaza bine abdomenul, tine spatele drept si fesele incordate si ridica mainile in pozitie de garda, cu pumnii stransi la nivelul pometilor. Pivoteaza piciorul din spate si loveste energic in fata cu mana corespunzatoare acestui picior.

Executa rapid 4 seturi a cate 8 repetari pentru fiecare brat. Daca vrei sa adaugi un plus de eficienta exercitiului, executa sarituri usoare in timp ce lovesti cu bratul. Va creste semnificativ efortul depus si vei vedea rezultatele foarte repede! Acest exercitiu iti remodeleaza bratele si gambele si te ajuta sa obtii muschi fini si elastici.

Serve the platter

Aceasta miscare aplica toate principiile Pilates referitoare la rezistenta, echilibru si elasticitate, asa ca iti recomand sa executi miscarile lent, controlat si sa te concentrezi mai ales sa mentii abdomenul si fesele incordate si spatele drept.  Trage coatele in dreptul taliei, mentinand bratele flexate la 90 de grade. Concomitent, flexeaza genunchiul si talpa si ridica piciorul pe laterala pana cand atingi cu calcaiul genunchiul piciorului celuilalt.

Incordeaza bine abdomenul, fesele si coaspele pentru a-ti mentine echilibrul si intinde complet piciorul in fata, cu talpa flexata. In acelasi timp, intinde si bratele, aproape de nivelul umarului. Ideal este sa incerci sa ridici cat mai sus piciorul, aproape de nivelul soldului, fara sa te dezechilibrezi. Inspira si revino cu talpa la genunchi. Pentru rezultate imediate, executa 2 seturi a cate 8 repetari pentru fiecare picior. Vei obtine muschi fermi si supli, elasticitate si echilibtru.

Butt workouts

Este un exercitiu complex si foarte eficient pentru fese si musculatura picioarelor. Mare atentie la forma de executie, e important sa incordezi puternic abdomenul, spatele si fesele pentru a mentine stabilitatea trunchiului. Aseaza-te  pe palme si genunchi, flexeaza coatele in pozitie de flotare si incruciseaza usor genunchii, mentinand unghiul dintre gamba si coapsa de 90 de grade.

Incordeaza bine abdomenul si fii atenta sa mentii coloana in aliniament natural, fara sa te arcuiesti excesiv. Expira, intinde bratele si piciorul paralel cu solul, mentinand abdomenul si fesele foarte incordate, apoi revino rapid in pozitia initiala. Pentru rezultate optime, iti recomand sa executi 6 seturi a cate 8 repetari pentru fiecare picior in parte. Acest exercitiu este excelent pentru spate, fese, coapse si brate si este o adevarata provocare pentru tine!

LadyFIT – first gym for delicate women aduce in premiera in Romania si in Estul Europei cele mai noi programe si concepte de antrenament, raspunzand astfel nevoii de diversitate si eficienta.

 Citeste si alte subiecte legate de sport si dieta in Cura de slabire si sportul!