3 motive sa faci tae bo

O combinatie intre arte martiale, box si pasi de dans, tae bo-ul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi pentru femei. Este genul de miscare ce creeaza dependenta. Daca nu ai fost niciodata la vreo ora iti prezentam trei dintre motivele care cu siguranta te vor convinge ca taeboul iti poate schimba viata.

1. Slabesti si te tonifici.

Este unul dintre sporturile renumite pentru eficienta cu care te ajuta sa slabesti. Si cel mai important, rezultatele se vad foarte repede. (Ce femeie nu vrea sa vada cum kilogramele dispar de la o zi la alta?) Inca de la primele sedinte de taebo poti observa cum muschii sunt mai tonifiati, pielea mai intinsa, iar celulita tot mai putin vizibila. Intr-o ora de tae bo poti topi pana la 1000 de calorii – cam o ciocolata si un cheeseburger. Daca ai o alimentatie echilibrata si mergi de 2-3 ori pe saptamana la tae bo, in mai putin de o luna vei fi nevoita sa iti cumperi haine cu un numar mai mic.

2. Esti plina de energie.

La inceput este posibil sa ti se para greu sa tii pasul. Insa ritmul dracesc si energia pe care ti-o da o ora de tae bo te vor face sa devii dependenta. Iti garantam ca vei vrea sa te intorci.

3. Esti mai fericita.

Dupa o ora de tae bo simti ca poti muta muntii… daca ai fost nervoasa inainte, te vei relaxa, daca erai trista, vei fi mai vesela, iar daca aveai dubii in privinta vreunei decizii, iti va fi mai usor sa te hotarasti.

Ai putea zice: „Este doar un sport. Cum poate avea asemenea efecte?” Intr-adevar. Dar este un sport atat de complex si presupune atat de multe elemente incat iti poate schimba viata – de la felul in care arati, pana la cel in care te simti!

 www.ladyfit.ro