Secretele Madonnei

Cred ca nu exagerez foarte mult cand spun ca Madonna poate fi considerata lejer a 8-a minune a lumii. Diva arata ca la 20 de ani, desi a depasit de mult pragul in care ne-ar putea fi mama multora dintre noi. ,,Bunica” arata ca o adolescenta, iar acest lucru este de admirat, chiar daca este adevarat ca are in spatele ei o intreaga armata de oameni specializati in marketing, PR, conditie fizica si alte lucruri de genul asta.

Iata care sunt cateva dintre secretele frumusetii Madonnei:

  1. Madonna urmeaza o dieta speciala. In afara de faptul ca are un program alimentar strict, ea consuma doar alimente cu un continut ridicat de fibre, cultivate organic, fara pesticide si alte ingrasaminte.
  2. Madonna nu abuzeaza de cereale integrale si bea foarte multa apa. Asta insemnand mai mult decat deja celebrii doi litri de apa pe zi. Daca vrei sa arati ca ea, nu manca mai multe cereale decat ai nevoie in iluzia ca vei slabi, si consuma cel putin trei litri de apa pe zi.
  3. Un program sportiv extrem de riguros. Practic, Madonna isi petrece 90% din timpul zilei facand sport. Fie ca danseaza, face cardio, sare la trambulina sau cu coarda sau face bodybuilding, e de retinut ca ea face toate aceste lucruri in fiecare zi. Ca sa intru chiar in mai multe detalii, programul Madonnei consta zilnic intr-o ora de Ashtanga, una de pilates, echitatie, plus inca 2- 3 ore de antrenament (aerobic si dans, cardio sau ridicare de greutati).
  4. Un alt secret ,,sportiv” al Madonnei, descoperire recenta chiar, este aparatul Gyrotonic Expansion, creat – surpriza!- de un roman. Acest aparat a fost conceput pentru a le ajuta pe balerine sa-si exerseze piruetele, însa s-a dovedit a fi un instrument foarte de util pentru exersarea si tonificarea musculaturii si a articulatiilor, fiind folosit atat de sportivi cat si de dansatori. Acest aparat este construit din lemn si foloseste un sistem de benzi elastice a caror actionare întareste sistemul muscular.
  5. 30 de kilometri. Acesta este numarul de kilometri pe care Madonna ii parcurge zilnic pe jos sau facand jogging. Ea nu are nicio zi in care ia pauza de la activitatea sa sportiva. Pur si simplu este atat de perseverenta incat exceptia nu are ce cauta in viata si programul ei.
  6. Desi a trecut bine de 50 de ani, Madonna a declarat recent ca sexul este unul dintre secretele care o mentin in forma. Ea chiar si-a criticat fostul sot, regizorul britanic Guy Ritchie, de un apetit sexual nu tocmai satisfacator ,,capatat” in urma unor diete alimentare stricte.
  7. Madonna are foarte multa grija nu doar de dieta sa alimentara si de programul sau sportiv, dar si de ceea ce ea numeste ,,igiena mentala”. Vedeta este convinsa ca frumusetea izvoraste din interior si ca spiritualitatea este foarte importanta in viata fiecarui om.
  8. Un alt secret alimentar al Madonnei este ca ea adauga o lingura de supa de in bio  fiecarei mese pe care o consuma.
  9. Desi duce un stil de viata extrem de strict, atat din punct de vedere alimentar cat si din punct de vedere sportiv, este adevarat ca Madonna a apelat si la ajutorul operatiilor estetice.
  10. Desi poate parea o ,,vedeta de plastic”, Madonna are un IQ foarte ridicat – si anume 140. Acesta este, probabil, unul dintre secretele vointei si rationamentului sau de fier, precum si a flerului in afaceri. Sa nu uitam ca Madonna este inca una dintre cele mai bune vandute artiste la nivel international, si ca face asta de peste 30 de ani.