Retete de infrumusetare pe baza de ananas

Ananasul este un fruct plin de vitamine si enzime excelente pentru pielea dumneavoastra. Actioneaza impotriva radicalilor liberi, indeparteaza impuritatile si celulele moarte de piele. In plus, hidrateaza tenul si reduce ridurile, lasand o piele supla si fina. Si are rezultate foarte bune impotriva acneei.


Masca de fata cu ananas si cocos

Aveti nevoie de patru felii de ananas proaspat si de doua linguri de lapte de cocos. Amestecati ingredientele in mixer pana obtineti o mixtura uniforma si fina. Intindeti pasta cu degetele pe fata si pe gat. Asteptati 5-10 minute si indepartati cu apa calda si cu ajutorul unei carpe inmuiate in apa calda. La sfarsit, clatiti din belsug cu apa rece. Tamponati cu un prosop curat. Veti obtine o piele fina si radianta.

Masca de fata complexa

Aceasta masca de infrumusetare are toate ingredientele necesare pentru exfoliere, hidratare, curatare si tonifiere. Adica o masca de fata complexa. Aveti nevoie de patru felii de papaya proaspata, trei felii de ananas proaspat si o lingura de miere. Amestecati papaya si ananasul cu ajutorul mixerului si adaugati mierea. Continuati sa amestecati pana obtineti o pasta fina, pe care o aplicati pe fata si pe gat. Asteptati 20 de minute si spalati cu apa calduta. Terminati prin a va stropi pe toata fata cu apa rece. Tamponati pielea cu un prosop curat.

Masca de fata cu ananas si ulei de seminte de strugure

Aveti nevoie de patru felii de ananas, trei linguri de ulei de seminte de strugure si doua lingurite de miere. Amestecati toate ingredientele in mixer pana obtineti o pasta uniforma. Aplicati pe fata si pe gat si asteptati 10-15 minute. Spalati cu apa rece si apa calda, alternativ, la sfarsit cu apa rece. Tamponati cu un prosop curat.

Masca pentru tonifierea pielii

Aveti nevoie de un albus de ou, doua felii proaspete de ananas, o ligurita de miere. Amestecati toate ingredientele in mixer pana obtineti o substanta uniforma si cremoasa. Intindeti pasta pe fata si pe gat cu ajutorul degetelor. Asteptati timp de 20 de minute si spalati bine, utilizand apa rece si apa calda alternativ. La sfarsit, stropiti fata cu apa rece. Tamponati cu un prosop curat.