Cum sa slabiti cu ajutorul talasoterapiei!

Lumea turismului evolueaza, vacantele nu mai inseamna numai calatorii, acestea sunt combinate cu relaxarea, destinderea si ingrijirea frumusetii. Turismul sanatatii si mentinerii in forma se dezvolta din ce in ce mai mult. Au fost create din ce in ce mai multe programe si tratamente care au drept scop redarea echilibrului, a sanatatii si a conditiei fizice intr-o saptamana sau doua de vacanta. 
Talasoterapia este o noua experienta magica cu ajutorul careia veti putea slabi. Cuvantul vine din grecescul „thalassa”(= mare) si „therapeia” (= terapie, ingrijire). Talasoterapia este deci arta de a vindeca prin intermediul apei marine. Cea mai cunoscuta cura prin talasoterapie este cea de recuperare a formei fizice si cea a formei psihice in general. Dar alaturi de cura clasica, centrele de talasoterapie au deschis programe de tratament care raspund si unor nevoi individuale, precum cura antistres, cura postnatala sau prenatala, curele antitabac, curele de slabire/dietetice/nutritioniste, cura pentru menopauza, curele pentru tratarea anumitor afectiuni (reumatism, poliartrita, sechele postoperatorii sau posttraumatice etc). Talasoterapia inseamna si un tratament cu ajutorul caruia puteti slabi, un tratament revolutionar anticelulita care este bazat pe materiile prime biologice pe care marea le ofera. Talasoterapia contribuie si la regenerarea celulelor, are efect de relaxare, inlatura stresul, ajuta la mentinerea greutatii corporale si intareste musculatura. Tratamentul cheie ce sta la baza talasoterapiei il constituie efectul apei marine asupra pielii. De aceea, baile sarate sunt folosite pentru amelioarea multor afectiuni dermatologice precum psoriazisul, acneea sau eczemele. Nu confundati insa termalismul (care foloseste apa provenita din sursele subterane naturale) cu talasoterapia (care foloseste apa marii). 
Apa, sarea, nisipul si algele sunt reunite in cuve speciale pentru a regenera celulele pielii. Cele mai mari hoteluri din lumea intreaga au acordat un loc special pentru centrele de relaxare, spa, talasoterapie, care ofera cele mai bune tratamente pentru corp, tratamente cu a carora puteti slabi, tratamente cu ajutorul carora va puteti relaxa, cu ajutorul echipamentelor foarte moderne. 

Tratamente de infrumusetare, talaso si tratamentul corpului. 

Talasoterapia este bine cunoscuta in intreaga lume drept o combinare eficienta a relaxarii si a starii de bine, folosindu-se de elemente naturale cum ar fi: apa marii, algele, noroiul si sarurile minerale. Sarea si mineralele din apa ajuta la reechilibrarea si la curatirea pielii, revitalizand-o in acelasi timp. Soarele (o expunere moderata, protejata de ecranele solare) are efecte benefice asupra metabolismului si asupra respiratiei. Algele vor hidrata si vor regenera pielea, cu ajutorul mineralelor esentiale, in timp ce noroiul este ideal pentru reducerea si eliminarea celulitei. 


Tratamente de infrumusetare, talaso „peeling flori si mare”. 

Talasoterapie este hidratanta si revitalizanta pentru corp: un peeling aromatic cu proprietatile binefacatoare ale florilor, cafea si fructe tropicale, urmate de un dus delicat, va va pregati corpul pentru tratamentul cu alge, raze infrarosii si vapori. Pielea voastra va absorbi elementele nutritive, va deveni mai neteda, hidratata cu ajutorul unui masaj scurt, bun, tonic si parfumat. 

Tratamente de infrumusetare, talaso si tratamente cu ajutorul carora puteti slabi si scapa de celulita. 

Talasoterapia pentru corp este excelenta pentru slabit si pentru celulita: un tratament natural exfoliant, delicat al zonelor care au mai multa nevoie. Tratamentul este urmat de impachetarea cu noroi. Actiunea simultana a razelor infrarosii si a vaporilor va accelera absorbtia substantelor active. Dusul este important pentru relaxare si pentru a va pregati corpul pentru un masaj relaxant eficace si agreabil care va va ajuta in acelasi timp sa va relaxati. 
Nu mai stati pe ganduri, petreceti un weekend talaso in Romania, sau si mai bine in Tunisia, Grecia, Maroc, Franta! Hmmmmmmmm! Suna foarte bine! Va veti putea bucura de frumusetea marii si placerea de a merge pe plaja, la tarmul apei si va veti simti mangaiate de valurile inspumate, mirosul de alge si sare. O experienta unica!