5 fructe care ne ajuta sa avem un ten perfect

Nu doar cremele si mastile de fata ne ajuta sa fim tinere si sa avem un ten perfect. Exista si o serie de fructe care, consumate regulat, ne ajuta sa eliminam toxinele contribuind la o piele tanara si catifelata. Iata care sunt cele mai bune fructe pentru tenul si pielea noastra!
Merele, gustoase si sanatoase, usor de achizitionat, sunt si fructe de sezon. Bogate in compusi bioactivi si antioxidanti, acestea ofera prospetime tenului si pielii, in general. Numeroase studii au demonstrat faptul ca proprietatile merelor lupta impotriva cancerului de piele. 
Perele au si ele un cuvant mare de spus in privinta frumusetii si sanatatii tenului. Bogate in fibre, in vitamina C, in nutrienti, acestea ajuta la eliminarea toxinelor, estompeaza ridurile si ofera prospetime pielii.
Rodia este plina de antioxidanti. Pe langa faptul ca este extrem de gustoasa, aceasta ajuta si la regenerarea unui ten cu probleme, reduce arsurile solare si ne scapa de riduri.
Merisoarele sunt alte fructe necesare pentru frumusetea si fermitatea tenului. Ce-i drept, nu sunt atat de cautate sau consumate insa, puteti sa apelati si la cosmetice care le contin. 
Goji sunt fructe mai putin cunoscute. Insa, sunt foarte bogate in vitamine (A, C, B1, B2, B6, E) si in aminoacizi, betacaroten etc. Acestea ofera elasticitate si stralucire tenului doar daca sunt consumate constant.