Vrei buze sexi? Afla ce trebuie sa faci!

Sexualitatea si feminitatea unei femei se datoreaza si buzelor. Un ruj perfect, un glos potrivit, reusesc sa transforme orice buze banale in unele sexi, senzuale, care sa ofere feminitate. Pentru a avea buze sexi trebuie, insa, sa stii sa ti le ingrijesti si sa stii sa alegi rujul potrivit. Noi iti oferim astazi cele mai bune sfaturi.
1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a avea buze sexi si senzuale este acela de a ti le ingriji. Asa cum iti ingrijesti corpul, trebuie sa-ti ingrijesti si buzele. Exfoliaza-ti-le cu un produs special si apoi aplica pe ele putina miere. Mierea le ofera suplete si repara eventualele crapaturi. 
2. La fel de important pentru buze este machiajul. Inainte de a aplica un ruj sau un glos de buze, trebuie sa aplici un strat fin de fond de ten. Mai exact, atunci cand te machiezi, nu evita sa-ti „machiezi”si buzele.
3. Pentru buzele subtiri sunt recomandate glosurile lucioase. Acestea dau senzatia de volum, oferind senzualitate buzelor subtiri. Poti, de asemenea, sa folosesti si un ruj mat, peste el aplicand un strat de glos incolor.
4. Pentru a crea un efect pozitiv, trebuie sa stii cum sa alegi cel mai potrivit ruj. In general, rujul se alege in functie de nuanta tenului, de tinuta, de ocazie. Astfel, daca ai un ten deschis la culoare, rujurile roz si maron deschis sunt foarte potrivite. De asemenea, si glosurile deschise merg pentru aceasta nuanta de ten. Tenului masliniu i se potrivesc si nuantele de ruj mai inchise. 
5. Poti apela, pentru a oferi forma, si la conturul de buze. Foloseste pentru contur un creion de calitate, intr-o nuanta apropiata de cea a rujului. Nu uita ca rujul se aplica cel mai bine cu ajutorul pensulei. 
6. Indiferent de nuanta parului sau a tenului, un glos incolor este perfect pentru o tinuta de zi, simpla. Nu uita, de asemenea, ca ziua nu trebuie sa te machiezi strident si ca accentul trebuie sa cada fie pe machiajul ochilor, fie pe cel al buzelor. Niciodata pe ambele.