V-ar tenta sa deveniti reprezentant de vanzari la Avon?

Avon este una dintre cele mai mari companii de vanzari directe de cosmetice din intreaga lume. Cu o istorie de peste 15 ani, compania a ajuns sa construiasca, de-a lungul timpului, o comunitate imensa de femei din toate categoriile sociale, de toate varstele. Si pentru ca produsele Avon au devenit atat de cunoscute si atat de cautate si pe piata romaneasca, sa fii reprezentant Avon a devenit un adevaratjob
pentru tinerele din ziua de astazi. De ce sa fii reprezentant Avon? Iata cateva argumente clare!

 1. Sa fii reprezentant Avon este ca si cum ai fi imaginea companiei. Reprezentantii Avon sunt tineri/tinere iubitoare de tot ceea ce inseamna make-up, frumusete, naturalete, tinerete. Cine nu si-ar dori sa fie in centrul produselor cosmetice de calitate? Sa fie chiar reprezentantul unei companii de vanzari atat de mare si atat de cunoscuta?
 2. Ca reprezentant Avon ai posibilitatea sa fii zilnic la curent cu noile tendinte in make-up si ingrijire corporala. Afli ce apare, stii de produse fac minuni, cand trebuie sa le folosesti, de ce sa le folosesti. Traiesti practic in lumea cosmeticelor si a produselor corporale.
 3. Lucrand in acest domeniu, poti fi propria ta stilista si make-up artista. Vei cunoaste atat de bine produsele incat vei invata ce trebuie sa folosesti fara sa astepti sfatului unui specialist.
 4. Un reprezentant Avon are reduceri la majoritatea produselor. Astfel, poti sa-ti construiesti propriul salon de cosmetica acasa, cu produse de calitate, la preturi avantajoase. In
  plus, tu esti cea/cel care va face comenzile si care va primi coletul direct acasa.
 5. Pe langa reducerile la produse de calitate, un reprezentant Avon castiga si foarte bine. Din vanzarile pe care le faci, vei primi un comision bine stabilit, multe cadouri si multe alte beneficii.
 6. Cel mai important aspect al acestui job este faptul ca nu ai program si nici sef. Un reprezentant Avon poate lucra de oriunde, poate face comenzile si on-line, primindu-le in doar 48 de ore. Astfel, poti avea timp si de alte activitati, de alte joburi si colaborari, fara sa fii presat de timp.

Daca doresti sadevii si tu un reprezentant de vanzari Avon,
ai doua posibilitati:

 1. Poti intra pe site-ul Avon si poti accesa butonul cu „inscriere Avon”. Completezi formularul, si poti incepe o cariera potential frumoasa in lumea cosmeticelor de calitate. Inscrierile la Avon se fac rapid, fara pre-programari si fara interviuri.
 2. Exista, de asemenea, si foarte multe anunturi de recrutari vanzari Avon. Acestea se gasesc pe site-uri de anunturi, in ziare sau pe site-urile altor reprezentant de vanzari Avon. Inscrierile
  Avon se fac tot prin completarea unui formular, sau pe e-mail. In aceasta varianta mai exista posibilitatea de a primi diverse reduceri, mostre sau cadouri direct la inscrierea in reteaua altui reprezentant.

Daca doresti sa te inscrii si tu, poti apela si la
formularul de incrieri Avon de pe ultima coperta a brosurii Avon.