Tunsoarea perfecta pentru varsta a doua

Indiferent de ce varsta aveti, nu trebuie sa ramaneti incorsetata in „regulile nescrise” legate de tunsoare, care vin odata cu anii. Nu uitati, puteti sa faceti cam orice cu parul dumneavoastra, atata timp cat va avantajeaza. Fiti creativa!
La varsta a doua…
Stim ca nu o sa va vina sa credeti, dar nu este nevoie sa va tundeti scurt, acum ca ati intrat in a doua tinerete. Puteti apela cu incredere la parul lung, cu bucle mari si sexi. Sau, daca sunteti genul atletic si „fit”, optati pentru o tunsoare scurta, care va intinereste.
Aveti grija de sanatatea parului dumneavoastra. La aceasta varsta, parul incepe sa devina mai fragil si incepe sa se rupa mai repede. Apelati cu incredere la mastile de par si taiati-va varfurile o data la 6-7 saptamani. Tundeti-va in scari, pentru volum. Parul lipit de cap nu este atragator. Alegeti o culoare care vi se potriveste. Daca sunteti blonda, apelati la niste nuante de culoare mai inchisa, peste baza de un ton deschis. Daca aveti par inchis la culoare, alegeti o nuanta putin mai deschisa decat cea naturala.
La varsta a treia…
Poate nu vi se pare, dar parul cu nuante argintii poate fi foarte sexi. Asta daca nu aveti nimic impotriva culorii dumneavoastra naturale. Multe femei aleg sa se vopseasca blond cand imbatranesc, o miscare potrivita, avand in vedere ca se potriveste mai bine cu grizonatul, o nuanta deschisa, blanda. Tineti minte ca parul blond nu merge pentru orice nuanta a tenului. Daca parul dumneavoastra era inchis la culoare, o solutie buna ar fi sa va vopsiti tot intr-o culoare inchisa, dar cu nuante mai deschise. Renuntati la tunsoarea scurta si buclata, de „coana mare”. Nu este chiar ceva iesit din comun de original. Mai bine insotiti-va fiica la salonul unde merge de obicei, si cereti stilistului sa va propuna ceva care vi s-ar potrivi. Puteti cere chiar sfatul fiicei dumneavoastra. Aveti incredere in parerea ei! Si da, puteti sa aveti si parul lung, dar nu mai lung de umeri. Puteti sa il purtati strans, pentru a va accentua trasaturile, sau liber, sub o palarie de vara, in timpul plimbarilor in parc alaturi de sotul dumneavoastra, care inca va gaseste foarte sexi.