Trucuri pentru mascarea ridurilor

Ridurile reprezinta unul dintre cele mai temute cosmaruri feminine. Si totusi, nu este cazul sa dramatizati, mai ales cand aveti la indemana metode simple si eficace de a camufla aceste linii fine neplacute care va intuneca frumusetea. Desi inevitabile, aceste amprente lasate de timp pe chipul dumneavoastra pot fi atenuate prin aplicarea unor trucuri facile, dar cu rezultate uimitoare.

Pudra autobronzanta

Pudra autobronzanta este un produs extrem de eficace pentru mascarea ridurilor dizgratioase, pentru ca are un continut ideal de melanina si colagen, elemente care fac pielea mai fina si ii ofera un aspect vizibil intinerit.

In cazul in care doriti sa ascundeti cearcanele si pleoapele umflate, pudra autobronzanta trebuie asociata cu produse special concepute pentru conturul ochilor, de altfel o zona extrem de fragila. Aceste produse fac ca zonele din jurul ochilor sa devina mai suple si sa capete mai multa fermitate.

Machiajul

Pentru mascarea ridurilor, exista un truc simplu, care consta in realizarea unui machiaj iscusit, care sa ascunda defectele si sa evidentieze atuurile. Acesta se va efectua in trei etape.

Prima etapa

Aplicati un corector de machiaj pe conturul ochilor si pe aripile nasului si intindeti textura cremoasa. Pentru a masca ridurile verticale, produsul se va intinde travsersal. La final, inlaturati excesul cu ajutorul degetelor.

A doua etapa

Mai apoi, trebuie sa utilizati o baza de machiaj pentru a intinde ridurile. Acest tip de produs contine principii active care reflecta lumina, ca si mici particule fine care dau tenului un aspect sidefat. Ridurile vor fi estompate, iar pielea dumneavoastra nu va ramane incarcata, pastrandu-si aspectul natural.

A treia etapa

In sfarsit, ultima faza consta in aplicarea unui fond de ten cu ajutorul unei pensule, burete sau cu ajutorul degetelor. Pentru un efect desavarsit, ganditi-va la un blush special „mina buna”.

Gesturi indispensabile

In afara acestor trucuri, trebuie sa va formati niste obiceiuri absolut necesare pentru pastrarea unui ten frumos. In fiecare seara, demachiati-va tenul, chiar daca nu aveti de inlaturat niciun machiaj. Ziua, ca si seara, trebuie sa va hidratati pielea cu un produs adaptat tipului dumneavoastra de ten. De asemenea, nu uitati de gomajul saptamanal care elimina celulele moarte si alte impuritati.

 Afla si alte trucuri despre cum poti ascunde ridurile din Salonul de frumusete!