Sfaturi pentru alegerea tunsorii potrivite

Nu este chiar atat de usor sa iti alegi tunsoarea potrivita. Un par prea scurt, prea lung, intr-o nuanta nepotrivita, va poate dezavantaja scotandu-va defectele in evidenta, imbatranindu-va cu cativa ani. Pentru a alege tunsoarea potrivita trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi foarte importante. Iata care sunt acestea!
  1. In tinerete va este permis orice. Puteti opta pentru o tunsoare scurta, baieteasca, daca aveti fata rotunda si parul drept. Tepii, bobul, suvitele ravasite, sunt perfecte pentru o adolescenta plina de viata, cu ochii mari si expresivi, cu buze frumoase si tenul curat.
  2. Si parul lung este permis la femeile tinere. Nu alegeti insa o tunsoare banala, dreapta. Optati pentru o coafura in trepte, care sa ofere volum, care sa cada in cascada. Acest gen de tunsoare este ideal pentru orice fizionomie si pentru orice gen de par. Sanatos sa fie!
  3. Daca aveti o frunte inalta, nu uitati sa optati pentru o tunsoare cu breton. Daca aveti o fata lunga, trebuie sa optati obligatoriu pentru o tunsoare pana la gat, voluminoasa, care sa ofere un efect vizual favorabil chipului dvs.
  4. Pentru un gat lung, puteti alege o tunsoare cu parul lung, care sa acopere ceafa. In cazul unui gat scurt, tunsoarea trebuie sa fie scurta, pentru a oferi lungime vizuala gatului. 
  5. In cazul in care capul dvs. este mic, trebuie sa alegeti o tunsoare voluminoasa, in trepte si cu suvite razlete. In cazul in care aveti un cap mare, tunsoarea trebuie sa fie fina, fara sa incarce aspectul general. 
  6. Daca aveti o varsta respectabila, puteti opta pentru o coafura moderna, pana la baza gatului, delicata, usor de intretinut. Nu uitati ca indiferent de varsta si de coafura, parul dvs. trebuie sa fie sanatos. Vopsiti firele albe si intretineti-va parul cu balsam special.