Ochelarii, un accesoriu pentru infrumusetare?

In ziua de azi, nu se mai poate ca ochelarii sa aiba doar o utilitate practica. Ei au devenit niste accesorii, pe care femeile le pot folosi pentru a-si pune in valoare trasaturile sau pentru a-si ascunde defectele. De aceea, trebuie sa fiti foarte atenta cand va alegeti ochelarii de vedere, pentru ca, nu-i asa, odata cu ei va alegeti chipul pe care il veti arata de acum incolo celorlalti.


Ramele „carapace de broasca testoasa”

Puteti alege acest tip de rame de ochelari daca doriti sa pastrati un aer perfect natural, fara elemente metalice. Acest tip de rame se potrivesc cel mai bine cu nuante neutre pe buze si in obraji, pentru a va pune in evidenta ochii.

Ramele viu colorate

Acest tip de rame se potrivesc de minune pentru ochelarii cu lentile in nuante de roz, albastru, verde sau galben. Femeile care aleg acest tip trebuie sa reduca intensitatea machiajului pentru ca privirea sa se focalizeze in zona ochilor, pentru un efect mai puternic.

Rame de culoare neagra

Alegeti rame negre daca tintiti un look tip vintage. Pentru un efect si mai dramatic, alegeti o culoare de ruj de un rosu aprins, creion de ochi inchis la culoare si mascara negru. Renuntati la fardul de pleoape pentru un efect irezistibil.

Pentru a mari sau micsora ochii

In functie de lentile, ochii dumneavoastra pot parea mai mari sau mai mici. Daca ochii par mai mari in spatele lentilelor, evitati creionul dermatograf si mascara aplicate puternic. Alegeti o culoare de creion neutra, care va reduce dimensiunea ochiului. Daca doriti ca ochii dumneavoastra sa para mai mari, alegeti un creion deramatograf si un mascara mai intense. Aplicati creionul in linii mai ferme decat de obicei si dati-va cu mascara de doua-trei ori, pentru un aspect mai dramatic.

Gene si sprancene

Curbati-va genele cu ajutorul unui ondulator de gene, pentru a evita sa se atinga de lentilele de la ochelari. Pensati-va bine sprancenele si dati-le o forma care sa complementeze ramele si aspectul fetei.

Igiena este foarte importanta

Spalati si uscati ochelarii acolo unde intra in contact cu pielea dumneavoastra. Bacteriile si grasimile se pot aduna pe rame si pot provoca reactii alergice ale pielii sau alte probleme dermatologice. Nu uitati, un ten curat inseamna un ten sanatos.