Cum sa obtin un machiaj perfect al ochilor

Ochii unei femei atrag privirile barbatilor, iar fiecare dintre noi ne dorim ca, printr-un machiaj adecvat, sa ii punem in valoare. De aceea, este necesar sa cunoastem cateva tehnici care sa ne ajute sa obtinem un machiaj perfect al ochilor.
Nuantele cele mai potrivite, in functie de culoarea ochilor
Ochi inchisi la culoare: maro, auriu, perla alba, violet, culori calde ce va pun in evidenta.
Ochi verzi: paleta este foarte larga, continand si culori calde (portocaliu, auriu, violet), si culori reci (gri, albastru, bej).
Ochi albastri: pentru a scoate in evidenta culoarea ochilor, puteti folosi nuante de roz, o culoare ideala pentru a le accentua stralucirea. Puteti folosi si nuante de gri, albastru, maro sau auriu.
Tehnica, un aspect foarte important
Fardul de ochi: Incepeti prin a aplica un fard de ochi de o nuanta deschisa, pe toata pleoapa, apoi o nuanta mai inchisa in coltul interior al ochiului, care se pierde spre exterior. Pentru a adauga si mai multa intensitate, aplicati sub arcadele sprancenelor o nuanta alburie. Pentru a evita ca machiajul sa se aglomereze in linii inestetice pe pleoapa, aplicati un strat de baza pe toata partea mobila a pleoapei inainte de a utiliza fardul de ochi. Astfel, machiajul va rezista toata ziua.
Creionul de ochi: Trasati o linie subtire cu creionul cat mai aproape de gene, incepand dinspre interior spre exterior. Trebuie ca linia sa fie cat mai lejera si cat mai subtire, pentru a evita supraaglomerarea. Pentru partea inferioara a ochiului, trasati o linie in acelasi mod ca sus. Pentru a obtine un efect mai puternic, care sa va faca ochii si mai mari, puteti trage o linie fina cu un creion alb, dubland linia neagra pe conturul dinspre interior al ochiului.
Mascara: Mascara alungeste genele si le ofera un volum mai ridicat. Trebuie sa incepeti cu genele superioare. Pentru o aplicare mai usoara, ridicati sprancenele si priviti in jos. Pentru un efect „privire de caprioara”, puteti utiliza gene false intr-o noapte speciala. Acesta este un truc pentru a adauga intensitate si profunzime privirii dumneavoastra.