Peria pentru par, dovada ideala ca poti renunta la un salon de infrumusetare

Vine acel moment cand rapiditatea si bunul gust trebuie sa joace un rol foarte important pentru a te pune in valoare si a-ti oferi o coafiura de invidiat.

Fie ca vorbim de parul perfect drept sau de cel buclat, o perie pentru par este acel accesoriu indispensabil femeilor moderne, care nu are voie sa lipseasca din recuzita lor, mai ales daca vor sa arate bine la cele mai inalte standarde.

Insa dilema vine atunci cand consultam un site de specialitate sau un magazin specializat in astfel de accesorii pentru ingrijire corporala, iar atunci trebuie sa ne gandim ca sunt cateva aspecte care fac de departe diferenta.

Care ar fi acelea? In primul rand ne gandim la material si la protectia pe care o ofera acesta pentru parul nostru. Se stie foarte clar ca un dispozitiv oarecare luat din comert tinde sa efectueze sarcini simple, dar in timp pot degrada firul de par si ii pot oferi o stilizare mult sub asteptari.

Asadar, avem nevoie de produse de calitate care sa permita o ingrijire usoara si naturala a parului, sa fie alcatuite din materiale de calitate, pe cat posibil, naturale, care sa ne protejeze firul de par si, cel mai important, sa nu-l rupa.

Care sunt cele mai cautate optiuni la o perie pentru par?In primul rand o conditie esentiala pentru a achizitiona un astfel de produs este usurinta in utilizare si ergonomia manerului. Acest lucru ne permite sa facem chiar si cele mai pretentioase stilizari de par indifierent de unghiul de aplicare.

Desigur treptele de temperatura sunt alte proprietati care constituie baza unei perii de par bune. In functie de tipul de par avut, vom seta o temperatura mai joasa, sau dupa caz mai crescuta pentru a nu afecta tipul de par si pentru a ne iesi la perfectie coafiura aleasa.

Dar spre ce materiale sa ne indreptam? Pe forumurile de specialitate observam tot mai multe pareri cu referire la materialul periei pentru par si observam cum unele doamne ne spun ca cele din ceramica sunt si cele mai eficiente, datorita faptului ca emit ioni negativi, care nu permit electrizarea parului, pe de alta parte, sunt persoane care sunt adepte ale materialelor naturale precum parul de porc mistret fie la culoarea lui naturala, fie perii cu peri decolorati din par de porc mistret. Aici gasim din ce in ce mai multe adepte ale ingrijirii parului cu perii din par de porc mistret datorita multiplelor avantaje oferite de acestea, dar si a pretului accesibil.