Gama ARDES PRO

Gama Ardes Pro contine tratamente de lux pentru fata si corp cu Acid Hialuronic pur, made in Italy, care da rezistenta si tonus pielii. Acidul ialuronic destinde pielea stergand instantaneu semnele de oboseala. Tratament avansat contra ridurilor cu actiune intensa soc.

Acidul Hialuronic este un polizaharid (un tip de zahar)si este unul dintre componentii fundamentali ai pielii. Are functia de a da rezistenta si da tonus pielii. In tesutul nostru concentratia sa tinde fiziologic a se diminua in timp, chiar de la pubertate cauzand aparitia ridurilor si imperfectiunilor  ce devin din ce in ce mai profunde si evidente.

Acidul Hialuronic utilizat in linia Ardes Pro este obtinut prin fermentare si nu sufera procese chimice de modificare. Pentru acest motiv este foarte pur si cu o greutate moleculara in jurul 1-1,6 milioane dalton, foarte aproape de greutatea moleculara a acidului hialuronic natural produs de derma. Datorita acestei caracteristici este biocompatibil, activ 100%. Astfel  Dr. Oana Turcu Brancu a adus in Romania linia Ardes Pro care contine:


CREMA ANTI-AGE INTENS NUTRITIVA

Rezultat antivarsta instantaneu datorita emulsiei cu structura lamelara ARDESFLAT. Tratament nutritiv avansat contra ridurilor, tenului fara tonus si elasticitate. Combate de la liniile fine de expresie pana la riduri. Textura usoara dar bogata. Pielea devine proaspata si ferma. Secretul: folosirea acidului hialuronic ultrapur care este obtinut prin fermentare fara procese chimice de modificare.

Crema intens revitalizanta 100% ACTIVA.

 

CREMA ANTI-AGE TONIFIERE INTENSA 

Tratament avansat de tonifiere pentru corp cu efect lifting. O senzatie de bine imediata. Pielea isi regaseste tonusul si supletea. Actiune intensa soc 100% activa. Secretul: folosirea acidului hialuronic ultrapur care este obtinut prin fermentare fara procese chimice de modificare.

Nu contine: parabeni, coloranti artificiali, substante animale, peg si propilen glicol. substante animale, coloranti, lauril sulfati, amine, uleiuri minerale. Ardes nu face teste pe animale.

 

ACID IALURONIC  INSTANT FILLER

Principii active: acid ialuronic. Actiuni: ultra activ, ultra rapid, sterge instantaneu semnele de oboseala si ridurile, datorita efectului filler al acidului ialuronic, care tinde sa „umple” brazdele formate de riduri. Extra hidratant. Actiune antiage. Utilizare: masati usor, pina la absorbtie. Baza de machiaj.

 

SER ANTI-AGE LUMINOZITATE INTENSA 

Tratament pentru activarea luminozitatii, contra ridurilor, tenului uscat, stins si opac. Luminozitate intensa 100% activa. Actiune de corectare. Pielea devine radioasa, perlata si tanara. Secretul: folosirea acidului hialuronic ultrapur care este obtinut prin fermentare fara procese chimice de modificare.

Cu filtru solar. Nu contine: substante animale, coloranti, lauril sulfati, amine, uleiuri minerale. Ardes nu face teste pe animale.

SER LIFTING EFECT INSTANTANEU

Actiune imediata lifting fata, gat, sani. Destinde pielea, stergand instantaneu ridurile si semnele oboselii pentru multe ore. In timp, are actiune antirid. Contine tensori vegetali. Serul Lifting actioneaza datorita actiunii de destindere a proteinelor vegetale ce au un continut in aminoacizi similar cu cel din piele. Are o dubla actiune-soc cu proteine vegetale si castravete: 1) destinde pielea, stergand instantaneu ridurile si semnele de oboseala pentru 24 de ore; 2) hidrateaza, hraneste si reducere formarea ridurilor. Serul poate fi folosit zilnic, pentru ca nu da dependenta – proteinele vegetale au continut de aminoacizi similar cu al celor din piele. Ideal pentru toate tipurile de ten. Uz: se aplica pe fata, decolteu si sani, prin tamponare. Este o excelenta baza de machiaj. Nu contine: substante animale, coloranti, lauril sulfati, amine, uleiuri minerale. Produs controlat microbial.

SER ANTI-AGE LIFTING GAT SI SANI

Tratament avansat de tonifiere cu efect lifting instantaneu .Pielea isi regaseste tonusul si elasticitatea . Intensa actiune soc . 100 % activa

Secretul: folosirea acidului hialuronic ultrapur care este obtinut prin fermentare fara procese chimice de modificare. Nu contine: substante animale, coloranti, lauril sulfati, amine, uleiuri minerale. Ardes nu face teste pe animale.


SER ANTI-AGE HIDRATARE INTENSIVA

Este un filler anti age, obtinut prin fermentare, fara procese chimice de modificare. Tratament avansat contra ridurilor si a pielii uscate. Hidratare intensa 100% activa. Aplicand direct pe piele, impreuna cu alte produse din gama ARDES PRO isi multiplica efectul cosmetic 200% activ. Fara parabeni, coloranti, propilenglicol, peg si fara substante animale. Actiuni ultra rapid, ultra activ. Extra hidratant. Testat dermatologic.

Dr. Oana Turcu Brancu

Specialist studiul plantelor

www.ardes.ro