3 uleiuri pe care trebuie sa le ai in casa

Uleiurile sunt esentiale pentru organismul nostru. Si nu ma refer aici doar la cele folosite pentru gatit! Vorbesc despre uleiurile pe care femeile le folosesc pentru frumusete inca din cele mai vechi timpuri. Uleiul de masline, uleiul de argan si uleiul de ricin sunt 3 tipuri de uleiuri pe care, oricine, trebuie sa le foloseasca aproape zilnic. Sa aflam impreuna care sunt beneficiile lor!
Uleiul de masline
Uleiul de masline reprezinta o adevarata bogatie. Folosit in preparate culinare, in salate, in produse cosmetice sau pur si simplu in starea lui naturala in diferite activitati, uleiul de masline este un dar al naturii pentru frumusetea si sanatatea noastra. 
Din punct de vedere medical, uleiul de masline este cunoscut drept un bun luptator impotriva colesterolului, al diabetului, al cancerului. Acesta previne aparitia bolilor cardiovasculare, al cancerului pulmonar, regenereaza tesuturile, intareste dantura si oasele, ofera sanatate si suplete pielii.
Din punct de vedere cosmetic, uleiul de masline face minuni in privinta parului si al pielii. Acesta ajuta la eliminarea celulitei, folosit constant, ofera suplete si elasticitate pielii. De asemenea, ajuta si la combaterea cearcanelor, al petelor de pe fata si al vergeturilor. Trebuie folosit constant!
Uleiul de argan
Uleiul de argan reprezinta o alta minune a naturii. Bogat in omega 6, omega 9, in polifenoli si in vitamina E, acesta are un rol deosebit in privinta pielii. Hidrateaza si cicatrizeaza foarte bine, ajuta la inlaturarea ridurilor, reduce inflamatiile, iritatiile, reda starlucire si suplete pielii. Uleiul de argan previne aparitia vergeturilor si ajuta la estomparea celor existente deja. De asemenea, este un aliat foarte bun in privinta parului, oferindu-i stralucire si sanatate.
Din punct de vedere medical, uleiul de argan blocheaza absorbtia colesterolului rau, combate artrita, acneea, lupta impotriva cancerului si ajuta digestia.
Uleiul de ricin
Uleiul de ricin, asemenea uleiului de masline si uleiului de argan, are numeroase proprietati esentiale pentru organismul uman. Bogat in antioxidanti si in acizi grasi, acesta face minuni in privinta problemelor de constipatie, in privinta pielii uscate. Cearcanele, ridurile, parul cu probleme, de asemenea, isi gasesc rezolvarea in proprietatile uleiului de ricin. Uleiul de ricin este foarte ieftin in comparatie cu beneficiile pe care le ofera organismului uman.