3 Uleiuri care fac minuni in privinta tenului

Tenul unei persoane este ca o carte de vizita. El ofera prima impresie. Trebuie sa fie curat, luminos, hidratat, sanatos. Si cum machiajul nu este suficient, tenul are nevoie de o ingrijire mult mai atenta. Uleiurile fac minuni in privinta tenului iar noi va spunem pe care sa le folositi.

Un masaj al tenului saptamanal cu un ulei potrivit va poate ajuta sa fiti mai frumoase si mai sanatoase. Nu uitati ca inainte de masaj, si nu numai, este esential sa aveti tenul curat, perfect demachiat.

Uleiul de avocado

Uleiul de avocado este recunoscut pentru vitaminele pe care le contine (A, B, D, E) responsabile pentru productia de colagen. Acesta poate fi folosit pentru orice tip de ten si face minuni in privinta pielii sensibile si iritate.

Daca nu aveti ulei de avocado, puteti opta si pentru un fruct bine copt. Zdrobiti-l bine si aplicati pasta pe tenul curat, pentru 30 de minute. Spalati apoi tenul si folositi o crema hidratanta.

Uleiul de argan

Uleiul de argan face minuni in privinta pielii, in general. Este extrem de cunoscut pentru efectele sale benefice impotriva vergeturilor si a problemelor de piele. Acesta previne imbatranirea tenului, il hidrateaza si il reface in urma acneii sau a anumitor afectiuni. Folositi ulei de argan cat mai des, prin masarea tenului curat seara, inainte de somn, timp de 15 minute. Dupa o astfel de cura, pielea dvs. va fi mult mai tanara si mai sanatoasa.

Uleiul de migdale

Si uleiul de migdale, desi e mai putin cunoscut si folosit, are efecte benefice asupra pielii cu vergeturi, semne, arsuri, cicatrici. Bogat in vitamine si foarte hidratant, acesta ofera stralucire si sanatate unui ten mai putin aspectos. Nu ezitati, asadar, sa va masati tenul si decolteul cu ulei de migdale zilnic. Efectele pozitive nu vor intarzia sa apara!