Sex de la prima intalnire – idee buna sau rea?

Lucrurile s-au schimbat foarte mult in ultimele generatii fata de ce ne povesteau parintii nostrii. Intalnirile, parca nu mai au farmec daca se desfasoara intr-o cofetarie, la o banala plimbare in parc etc. Parca primul sarut este obligatoriu de la prima intalnire si prima partida de dragoste e mai savuroasa daca se petrece in prima seara…Voi ce parere aveti ? Merita sau nu sex de la prima intalnire ? Studii recente spun ca trei sferturi dintre barbati si femei sunt de parere ca este mai mult decat ok sa facem sex la prima intalnire.

Ideile sunt impartite

Desigur, nu poti intra intr-o relatie cu idei preconcepute cu calendarul in brate verificand daca e sau nu momentul decent sa faci sex. Daca atractia sexuala a fost cea care v-a adus impreuna, cum poti vorbi despre vreme cand mintea iti este la ” oare cum ar fi?”, intr-adevar e foarte placut si sa lungesti momentul sa simti fluturasi in stomac atunci cand il vezi, dorinta sa ajunga la cote maxime si atunci si sexul va fi…perfect!

Pe alta parte sunt femeile pentru care sexul la prima intalnire nu este o problema, iar pe de alta parte sunt femeile pentru care sexul la prima intalnire este sinonim cu degradare. Acestea din urma nu ar face sex la prima intalnire invocand iarasi motive din alea insipide „ca nu il cunoaste, ca nu poate, dar de fapt gandesc „nu mi-o trag cu asta ca zice dupa aia ca sunt c…a”. In ziua de azi, sa te culci cu un barbat de la prima intalnire nu este atat de dramatic pe cat pare atata timp cat aveti un motiv intemeiat pentru care o faceti. Daca apreciati cu adevarat un barbat si atractia dintre voi este reciproca si in plus, daca amandoi sunteti adulti majori si vaccinati, unde e problema? Atata timp cat esti constienta de implicatiile pe care le poate avea actul tau, atunci nu imi ramane decat sa iti doresc distractie placuta!

Am destule prietene care s-au culcat cu iubitul lor de la prima intalnire iar apoi relatia a devenit una stabila. Dar am si destule la care treaba nu prea a functionat – nu exista nimic sigur in ceea ce priveste subiectul altfel lucrurile ar fi prea simple, nu? Ce este sigur este ca alchimia seductiei este ceva foarte complex. Si aceasta este adesea influentata de contextul in care te afli. Ceea ce este cert este ca nu exista o regula general valabila, pentru o asemenea situatie. Fiecare face ceea ce considera mai bine la momentul respectiv. Ceea ce este extrem de important este ca tu sa fii sigura pe decizia ta, ca sa nu o regreti a doua zi.

Un alt lucru sigur este ca sexul la prima intalnire nu este indicat daca iti doresti o relatie adevarata. Este adevarat ca sexul de la prima intalnire este incitant si, datorita invaluirii in mister a celor doi parteneri, poate fi foarte placut. Daca insa merita sau nu incercat, aceasta decizie va apartine in totalitate!

In cazul in care fapta s-a consumat un lucru trebuie sa fie clar: nu-l suna, nu-i da mesaje, nu-i trimite mailuri! Nimic! Mingea e in terenul lui! Lasa-l pe el sa sune daca este interesat!

Iar in caz ca nu te poti abtine si e musai sa faci sex de la prima intalnire du-te mai bine la el acasa! In caz ca nu-ti place si nu vrei sa mai auzi vreodata de el, este bine sa nu stie unde locuiesti. Nu ai vrea sa te trezesti cu el la usa a doua zi, nu?

In concluzie iti spun doua lucruri:

  • viata e prea scurta si merita traita!
  • fa cum simti!