M-a inselat. Ce sa fac?

Daca ati ajuns pe aceasta pagina de internet si daca sunteti pe cale sa cititi acest articol, inseamna ca din pacate partenerul vostru a comis cea mai mare greseala: v-a inselat. In fata acestei situatii, nicio femeie nu poate sa ramana indiferenta. Fiecare dintre noi a cunoscut infidelitatea macar o data, si cel mai des ne punem urmatoarea intrebare: „Ce e de facut?” Pentru a veni in ajutorul celor care se simt pierdute si nu mai stiu ce sa faca, va propunem doua optiuni.

Optiunea numarul unu. Parasiti-l.

Este cea mai ferma optiune, dar este in acelasi timp si cea mai dificila. Atunci cand suntem inselate de catre barbatul pe care il iubim nu este foarte usor sa il parasim. Chiar din contra, suntem adesea pregatite (in ciuda durerii noastre) sa ii iertam totul si sa ii acceptam reintoarcerea, doar pentru a-l putea avea in continuare in viata noastra. Dar cel mai adesea este o marea greseala… De fapt, totul depinde de circumstantele in care a fost comisa infidelitatea.

Un barbat care regreta sincer si isi prezinta scuzele de o mie si o suta de ori, care promite fara incetare ca nu va mai face si care face toate eforturile necesare pentru a va impaca poate merita a doua sansa. Cu totii facem, inainte de toate, greseli.

Dar un barbat care nu ia lucrurile in serios si pe care il banuiti ca va comite din nou aceeasi greseala si chiar in orice moment, nu merita decat un singur lucru: sa ii aratati usa. (si chiar sa ii dati un sut in fund). Si daca un barbat va inseala de mai multe ori nu merita nici macar sa ii dati sansa sa va explice de ce a facut asta. Gandindu-va la solutia pe care ar trebui sa o puneti in aplicare, amintiti-va ca un barbat care a inselat o data, cu siguranta ca va insela si a doua oara. O data ce a trecut limita va fi mult mai usor sa o treaca si a doua oara.

Optiunea numarul doi. Iertati-l.„M-a inselat, dar l-am iertat”. De cate ori ati auzit oare aceasta fraza? Exista cupluri care au decis sa isi acorde a doua sansa si care raman impreuna, dar nu toti au avut parte de acest happy-end. Este foarte tentant sa il iertati dupa ce v-a inselat, suntem de acord cu asta. Iertarea nu trebuie sa o acordati decat in anumite conditii:

  1. Partenerul vostru nu trebuie sa o mai vada pe cea cu care v-a inselat.
  2. Partenerul trebuie sa va raspunda la toate intrebarile in legatura cu acest episod dureros.
  3. Partenerul vostru trebuie sa va linisteasca de indata ce va fi necesar.
  4. Pe viitor, partenerul vostru trebuie sa accepte ca veti fi mai neincrezatoare si mai suspicioase.

In aceste conditii veti putea da o a doua sansa partenerului vostru si veti putea reincerca sa va refaceti cuplul. O femeie poate ierta pentru a nu-si deastrama casnicia dar pana cand va suporta acest tip de comportament din partea sotului?

Inselatul apare intotdeauna ca o surpriza foarte neplacuta. Acest lucru distruge increderea. Nu ne vom simti niciodata tradati de catre cineva in care nu am avut incredere.

Barbatii sunt mai ciudati: pot iubi, dar si insela in acelasi timp pentru ca vor, isi doresc senzatii tari, vor sa isi demonstreze ca inca mai sunt pe val, sunt inca cei mai tari. O femeie poate cocheta cu un barbat, poate atrage si nu mai mult; barbatul in schimb, pentru a-si demonstra ca mai poate sa cucereasca este „obligatoriu” sa ajunga pana in dormitor. Din pacate pentru noi, asa isi confirma ei masculinitatea.

 Citeste cele mai interesante experiente si probleme de dragoste in Viata de cuplu!