Greseli pe care barbatii le fac in pat

Relatii sexuale prea rapide, rutina, lipsa preludiului – iata greselile pe care un barbat trebuie sa le evite in pat.

Neglijeaza preludiul. Chiar daca stiu ca partenera lor are nevoie de preludiu, pentru barbati preludiu este ceva obligatoriu pentru a obtine ce vor. Este cu adevarat o greseala negljarea preludiului? Da. Ofera partenerei tale un preludiu de cel putin 15 minute. Pentru a-i oferi acesteia orgasm, trebuie sa o stimulezi prin saruturi, prin cuvinte tandre, mangaieri.

Ii lipseste delicatetea. De ce? Barbatii sub influenta testosteronului pot fi putin prea puternici. Este asta cu adevarat o greseala? Da si nu. Acest entuziasm traduce o stare de excitare intensa, o dorinta greu de stapanit. Nu trebuie sa iti fie frica sa ii mai tai din elan luandu-i mana si ghidand-o tu.

Placerea nu dureaza. De ce? Pentru ca barbatul poate ajunge la orgasm in cateva minute. Este asta o greseala? Cu siguranta. Femeia are nevoi fiziologice diferite fata de barbat. Barbatul trebuie sa multiplice mangaierile, sentimentele si complimentele. Femeia nu devine umeda decat dupa 10 minute de atentie. Solutie: educa-ti partenerul explicandu-i cum functioneaza corpul tau. Poti sa achizitionezi un inel care va face ca placerea sa dureze.

Totul a devenit deja rutina. De ce? Pentru ca pentru barbat este simplu. Daca are orgasm, totul e perfect. Nu se mai oboseste sa fie spontan si inventiv. Este asta o greseala? Sigur ca da! Placerea nu poate rima cu obisnuinta. Rutina este un flagel care ii rapeste actului sexual orice subtilitate. Solutie: pentru a condimenta putin lucrurile, trebuie sa incercati lucruri noi, senzatii noi.


Nu se gandeste decat la placerea vaginului. De ce? Orice barbat este mai mult sau mai putin obsedat de orgasmul vaginal. Motivul este simplu, este orgasmul cel mai dificil de oferit, cel mai ravnit, barbatul vede in orgasmul vaginal o victorie erotica! Este asta o greseala? Da si nu. Solutie: da-i niste trucuri, spunandu-i de exemplu care sunt atingerile care te vor duce la orgasmul vaginal.

Se gandeste numai la placerea lui. De ce? Pentru ca unirea erotica inseamna egoism si altruism. Or, pentru un barbat este mai simplu sa fie egoist, deoarece, spre deoasebire de femeie, poate ajunge la orgasm in doar cateva minute. Este asta o greseala? Da! Un barbat care ejaculeaza repede isi lasa partenera cu ochii in soare. Rezultat: aceasta il doreste din ce in ce mai putin si poate refuza sa faca dragoste cu el. Solutie: trebuie sa ii amintesti partenerului tau ca actul sexual este un schimb, trebuie sa va bucurati amandoi de el.

Se concentreaza doar pe sani si pe vagin. De ce? Sanii si vaginul sunt zone sensibile si barbatii stiu asta! Pentru ei, e ca si cum ar apasa pe un buton si obtin ceea ce isi doresc. Este asta o greseala? Este o greseala daca partenerul tau crede ca stimuland doar cele doua zone va obtine mai repede ceea ce isi doreste. Solutii: ghideaza-l asupra incheieturii mainilor, asupra interiorului coapselor, asupra feselor, spatele genunchilor.

Insista sa faceti dragoste. De ce? Exista un decalaj intre nevoile unui barbat si cele ale unei femei. Acest decalaj se explica din punct de vedere medical prin producerea in cantitati mari de testosteron la barbat, hormonul placerii. In ceea ce priveste femeia, cu cat este mai rar satisfacuta, cu atat va simti mai putin dorinta de a face dragoste. Este asta o greseala? Tu nu esti o servitoare sexuala. Barbatul ar trebui sa fie mai atent la dorintele tale.


Este vulgar. Cand o femeie vrea sa faca dragoste si tu esti vulgar, pentru ea va fi o experienta traumatizanta. In Kamasutra de exemplu, cuvintele vulgare sunt inlocuite de cuvinte precum zeita, printesa.