Greseli de evitat atunci cand faceti dragoste cu un barbat

Exista destule articole despre ce trebuie sa faci atunci cand faci dragoste cu un barbat. Dar sunt foarte putine informatiile despre ce atitudine nu ar trebui sa aveti sau ce lucruri nu ar trebui sa faceti. Iata care sunt cele patru greseli pe care ar trebui sa le evitati atunci cand faceti dragoste, care va vor ajuta sa va maximizati sansele si sa il impresionati pozitiv pe iubitelul vostru.


1.Sa nu va asteptati de la un barbat sa gandeasca ca si o femeie. Cu siguranta ca ati auzit de cartea lui John Gray: „Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”. In acesta carte sunt puse in evidenta diferentele care exista intre sexe. Barbatii si femeile nu percep la fel lucrurile. De altfel aceasta este si cauza diferitelor probleme care apar intr-un cuplu. Un exemplu: se stie ca in general, barbatii nu sunt la fel de romantici ca si femeile. Ei nu au neaparata nevoie de preludii pline de pasiune si pot sa separe foarte bine sexul de sentimente, lucru pe care noi nu putem sa il facem atat de usor. Lucrul acesta explica cateodata faptul ca va incomodeaza cateodata cu libidoul sau destul de deplasat, si nu intelege de ce voi il respingeti.

Trebuie sa intelegeti aceasta diferenta a punctelor de vedere pentru a avea o viata sexuala cat mai buna. Sa nu va asteptati de la un barbat sa inteleaga ceea ce asteptati de la el fara sa ii spuneti voi. Exprimati-va dorintele, comunicati. Ca sa reduceti din diferenta dintre cele doua sexe trebuie sa invatati cum sa „traduceti” barbatilor dorintele si nevoile voastre.

2. Este foarte gresit ca nu va aratati energia sexuala. Este adevarat ca unele femei au fost educatee ca sa fie cat mai cuminti, si le este greu sa se exprime sau sa se dezlantuie atunci cand fac dragoste cu un barbat. Multora dintre ele le este greu sa isi arate si sa vorbeasca despre dorintele, despre fanteziile lor. Fiti sigure ca un barbat v-ar adora si mai mult daca indrazniti sa va exprimati pasiunea. Barbatilor le plac foarte mult femeile care au initiativa care isi exprima dorintele, spun clar ceea ce vor. Deci indrazniti sa ii spuneti ce va place, nu va vor respecta mai putin. Fiti voi insiva, lasati-va purtate de val si ganditi-va la placerea voastra.

3. Nu ii criticati performantele. Ca sa fiti pe deplin satisfacute de un barbat, acesta ar trebui sa stie care sunt lucrurile care va fac sa urcati pana in al noualea cer sau sa sariti pana in tavan. Vreti sa fiti sarutata pe gat? Vreti ca el sa fie deasupra atunci cand faceti dragoste? Spuneti-i atunci tot ceea ce va face placere, nu poate sa ghiceasca! Critica este o modalitate indirecta prin care dati de inteles ca dorintele si nevoile voastre nu au fost satisfacute. Ca sa le stie, trebuie sa le exprimati clar. Deci inainte sa il criticati ar trebui sa va ganditi daca iubitul vostru stie tot ce ar trebui sa stie ca sa reuseasca sa va faca sa tremurati de placere. Daca nu stie, se impune sa aveti o discutie! Veti pierde foarte mult daca nu sunteti mai indraznete!

4. Nu ii criticati fizicul. Fiecare trebuie sa se accepte asa cum este. Criticarea aspectului este foarte nefasta pentru dragoste. Foarte important: nu il comparati cu alti parteneri pe care i-ati avut! Nici voua nu v-ar placea sa fiti comparate cu vechile sale cuceriri! Este foarte neplacut si ii veti da impresia ca este un numar de pe o lista!

Deci, ati inteles! Comunicarea este atuul vostru numarul 1!