Descifreaza ce se afla in spatele fanteziilor erotice

Contrar ideilor preconcepute, femeile au la fel de multe fantezii ca si barbatii. Conform statisticilor, 96% din femei au fantezii sexuale. Este o veste foarte buna, deoarece uneori aceste imagini si scenarii din fantezii contribuie la imbunatatirea vietii sexuale, veti avea astfel o viata sexuala perfecta. Haideti sa vedem care sunt fanteziile femeilor si sa descifram ce se ascunde in spatele lor.


Femeile viseaza sa faca dragoste in natura. Pe plaja, intr-o padure, intr-o capita de fan sau in mijlocul unui camp cu flori foarte inalte, femeile viseaza foarte des sa faca dragoste in sanul naturii. Este o dorinta care raspunde unei nevoi de libertate, de senzualitate, sau care le aminteste de un moment placut pe care l-au trait in vacanta.

Femeile viseaza sa faca dragoste cu un barbat necunoscut. In visele voastre, visati un necunoscut care nu va da flori, ci va duce in al noualea cer!  Femeile au adesea fantezii in care cedeaza unui barbat pe care abia l-au cunoscut, rupand orice bariere, si abandonandu-se placerii fara rusine si fara sa se invinovateasca. Iata ce ascunde dorinta unei aventuri pe furis si torida cu un necunoscut misterios. Este fantezia cea mai raspandita in randul femeilor. Intra pe neasteptate in viata voastra, este foarte frumos, face dragoste cu voi si dispare fara sa se mai intoarca!

Femeile viseaza sa faca dragoste intr-un loc neobisnuit. In restaurant, in cabinele de proba din magazine, in spatele masinii intr-o parcare. Sa faci dragoste intr-un loc public este fantezia unei femei obisnuite. Exista riscul sa fiti prinsi, si teama mareste  excitatia. Se urmareste si captarea atentiei celorlati, probabil femeile care au genul acesta de fantezii au fost private de atentie in copilarie.

Femeile viseaza sa faca dragoste cu o celebritate. George Clooney, Brad Pitt, Jude Law.. toti fac parte din fanteziile femeilor. Multe femei viseaza sa faca dragoste cu un sex simbol. Sunt atrase de fizicul lor si de scenele fierbinti  in care apar si unde au putut sa ii admire.


Femeile viseaza sa faca dragoste cu mai multi barbati. Pentru femei, este ideal sa aiba mai multi barbati la picioare si sa fie in centrul atentiei. Dar aceasta fantezie este legata cel mai adesea de un gol in viata de cuplu, de o lipsa de comunicare si de intimitate dintre doi parteneri. A treia persoana serveste cel mai adesea drept mediator intre cei doi iubiti.

Femeile viseaza sa faca dragoste cu o alta femeie. Atunci cand o femeie viseaza sa faca dragoste cu o alta femeie nu trebuie sa ne gandim neaparat la homosexualitate. Aceasta fantezie exprima pur si simplu faptul ca ne simtim bine in  preajma reprezentantelor aceluiasi sex si ca simtim nevoia de senzualitate, blandete si de complicitate.


Femeile viseaza sa faca dragoste cu cineva imbracat in uniforma. Pompier, pilot, politist – Ah, prestigiul uniformei si potentialul sau ultraerotic! Aceste tinute evoca puterea, autoritatea, dominarea.


Femeile viseaza sa faca dragoste intr-o sala de cinema. Este foarte incitant sa faceti dragoste cu iubitul la cinema, intr-o sala obscura, in mijlocul spectatorilor. Cinematograful fiind locul primelor sarutari secrete, a primelor mangaieri, devine astfel prin intermediul fanteziilor locul unei sexualitati asumate si pe care nu va e frica sa o aratati.


Putin exotism. Sa fie favorita unui harem, sa faca dragoste in mijlocul unor animale feroce sau in Orient Expres, iata niste situatii care urca libidoul! Originea acestor fantezii? O simpla dorinta de evaziune sau pur si simplu nevoia de a iesi din rutina sexuala.

Fantezii nemarturisite. Doi barbati la dispozitie, o aventura torida intr-un lift cu un necunoscut – Fiecare dintre noi avem fantezii secrete sau nu, care ne cresc dorinta si reaprind flacara. Tine doar de voi daca le puneti in aplicare sau nu!