Cum sa ii spui „Te iubesc”. 10 sfaturi

„Cum sa ii spun ca il iubesc?” Intrebarea aceasta si-o pun foarte multe femei. Iubitul vostru stie ca il iubiti, i-ati spus deja de foarte multe ori. Totusi, este foarte important sa va spuneti ca va iubiti, mai ales atunci cand formati un cuplu de mult timp. Bineinteles ca pentru barbati este mult mai usor: ajunge sa aprinda cateva lumanari si sa scoata o cutie din catifea unde se ascunde un inel de preferinta cu diamante, si sa va declare iubirea sa privindu-va drept in ochi.

Atunci, ca sa stiti cum sa ii spuneti ca il iubiti, dar mai ales sa ii aratati lucrul acesta si ca sa isi pastreze sentimentele intacte, in ciuda rutinii care intervine, iata 10 sfaturi care nu sunt valabile numai pentru femei ci si pentru barbati! Deci cititi articolul acesta impreuna cu iubitii vostri!

  1. Faceti un CD cu toate melodiile care au o semnificatie aparte pentru voi. Puneti-l in casetofonul sau din masina si asteptati-va sa vina de la lucru emotionat si cu lacrimi in ochi!
  2. Suprindeti-l si pregatiti-i baia, pregatiti-i ziarul preferat sau revista preferata. Inchideti messengerul, telefonul sau orice ar putea sa il perturbe si lasati-l sa profite de baie ca sa se relaxeze.
  3. Petreceti-va timp impreuna vorbind cat mai mult despre lucrurile pe care le-ati realizat impreuna. Vorbiti despre sentimentele voastre, spuneti-i ce simtiti. O relatie se hraneste cu sinceritate, si cea mai buna metoda de a pastra cat mai mult relatia dintre voi cat mai mult este sa va faceti confidente unul altuia!
  4. Serviti-i din cand in cand micul dejun la pat. Acest lucru nu necesita foarte multe eforturi iar dupa ce a mancat, iubitul vostru poate sa va cheme, sa va intoarceti, langa el in pat.
  5. Lasati-l sa iasa din cand in cand cu baietii. A fi un cuplu nu inseamna ca trebuie sa fiti impreuna tot timpul. Ii veti demonstra cat de mult il iubiti si cat de mult il respectati daca il lasati din cand in cand singur ca sa faca ceea ce vrea. Dar fiti atente, asta nu inseamna ca o sa il lasati sa vina beat crita o data la doua zile la ora patru dimineata! Respectul trebuie sa vina din amandoua partile!
  6. Creati-va propriul vostru limbaj codat. Creati-va un semn specific care sa nu il intelegeti numai voi si care sa insemne „te iubesc”. Puteti sa il utilizati atunci cand lipsa de intimitate devine apasatoare!
  7. Plimbati-va impreuna cat mai mult. O plimbare pe jos prin oras este intotdeauna mai placuta in doi. Daca aveti la dispozitie o dupa amiaza sau numai cateva ore profitati si plimbati-va. Este momentul ideal si pentru discutii departe de sursele de „poluare”  din apartament (calculator, TV. Messenger).
  8. Aprindeti lumanari atunci cand luati cina fara sa aveti o ocazie speciala.
  9. Faceti-i cadouri chiar daca nu este ziua lui. Un cadou neasteptat este un moment de bucurie nu numai pentru cel care il primeste dar si pentru cel care il ofera. Ofera-i cartea preferata, cumpara-i ceva pentru masina, o bluza, etc. Este metoda perfecta prin care poti sa ii spui „Te iubesc”.
  10. Petreceti cateva clipe impreuna in pat, in fiecare dimineata.
Deci, ati inteles, ca sa ii spuneti unui barbat ca il iubiti nu trebuie neaparat sa ii spuneti asta urcand pe un acoperis si urland din toate puterile, nici nu trebuie sa ii spuneti de 100 de ori pe zi. Ii puteti spune ca il iubiti si prin anumite gesturi pe care le faceti, care ii demonstreaza acest lucru si va intaresc si mai mult relatia pe care o aveti.