5 scenarii sexy prin care va puteti condimenta viata sexuala

Cu putina imaginatie va puteti condimenta viata sexuala punand in practica niste scenarii toride si amuzante. Pentru asta, este de ajuns sa intrati in pielea unui personaj, intr-o seara. Iata deci 5 idei de scenarii  desucheate datorita carora veti mari placerea sexuala si dorintele.

Un barbat care va repara calculatorul. Acest scenariu merge si in cazul unui instalator, electrician, postas… de voi depinde ceea ce alegeti! Iubitul vostru intra in pielea personajului ales si suna la usa. Foarte dichisita, aranjata, in noul compleu de satin, il primiti. Va intelegeti foarte bine si va distrati in timp ce flirtati si in timp ce acest barbat viril isi cauta sculele in trusa. Ideal ar fi sa amanati cat mai mult momentul in care ajungeti in pat. Reparatorul vostru incepe intr-adevar sa va repare ceva, voi va aplecati peste el, il atingeti usor, in treacat. Este o etapa esentiala prin care veti creste si mai mult dorinta. Tema este cea e sexului bland. Este vorba aici de fantezia unei intalniri surpriza, neasteptate. Eu te plac, tu ma placi, fara sa ne pierdem capul. Adesea, aceste tip de experienta se dovedeste a fi mai excitanta atunci cand interpretati acest scenariu decat atunci cand se intampla in realitate.

   

Autostopista. Puteti sa jucati acest joc, cu masina, daca ati gasit un loc calm, izolat, ca sa va opriti pe marginea soselei. Foarte important: purtati o fusta (este mult mai usor sa o  ridicati ca sa treceti la lucrurile serioase) si trebuie sa fiti cat mai discreti. Cei care nu au masina, nu trebuie sa se ingrijoreze: asezati doua scaune unul langa altul in sufragerie si iata-va instalati in cea mai sigura si cea mai discreta masina. Tema este cea a sexului spontan, a promiscuitatii, incuierea intr-un loc inchis, foarte stramt, care creeaza o anumita legatura imediat. Aveti doua posibilitati: barbatul este cel care ia initiativa si „ataca” sau femeia este cea care face primul pas. Asta depinde de preferintele voastre!

Profesorul si elevul. Este un scenariu clasic. De ce nu, puteti sa improvizati ore in particular, care degenereaza… Femeia intr-o uniforma de scolarita foarte cuminte, barbatul in rolul unui profesor foarte matur si foarte sexy. Este foarte excitant, deoarce multe fete s-au indragostit de un profesor sau chiar au avut fantezii cu un profesor. Dar puteti sa si inversati rolurile si sa intrati in pielea unei profesoare severe care este sedusa de elevul sau tanar. Tema este cea a lui Pygmalion. Te pot invata de toate si orice dand ore in particular: sa canti la pian, matematica, vioara, engleza, inot, si de ce nu sex! Si daca porniti de la ideea ca elevul nu are experienta sexuala si ca descopera acum totul, este foarte amuzant!

Prizoniera si temnicerul. Inchisa in celula voastra, pedepsita, va aflati in mainile temnicerului care va supravegheaza. Evident ca ii placeti foarte mult. Unde va duce aceasta atractie si aceasta relatie dominator/dominat. Tema este cea a dependentei. Jocul acesta poate lua mai multe forme: prizonierul o seduce pe cea care il pazeste, sau prizoniera se lasa sedusa fiindu-i teama de represalii. Versiune sado-masochista sau romantica, alegeti ceea ce va place!


Robotul ascultator. Unul dintre voi joaca rolul unui robot. Acesta nu poate sa ia nicio decizie singur, si atunci asculta sfaturile pe care i le da stapanul. Stapanul sau stapana ii spune ce cuvinte sa rosteasca sau ce sa faca ca sa ii provoace placere. Robotul nu poate sa aiba nicio initiativa. Se multumeste sa execute ordinele. Tema este cea a puterii absolute. Realizati-va toate dorintele. Puteti fi sclava sau sclavul cuiva caruia vrem cu orice pret sa ii provocam placere.