10 idei preconcepute despre femei in materie de sex

Barbatii cred despre femei ca sunt fragile, sentimentale si ca nu sunt atat de interesate la fel ca si ei de sex. Gata cu ideile preconcepute! Pentru barbati, ridicam azi valul sexualitatii feminine. 
1. Femeile nu au la fel de multa dorinta sexuala ca si barbatii. Cu sigranta ca barbatii sunt mai pasionali, sunt mai receptivi la stimulii sexuali, la excitante, ajunga la orgasm mult mai repede decat femeile. De aceea, femeile nu isi pot trai sexualitatea la fel ca si barbatii. Dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de doritoare ca si barbatii, dimpotriva, doar ca isi exprima dorinta pe alte cai, mai discrete. Asta deoarece, in afara de excitatia fizica pura, femeile au nevoie sa se simta dorite. 
2. Pentru femei, sexul nu are importanta. Exista o idee preconceputa, conform careia femeilor nu le place sexul, si ca ar prefera mai bine sa aiba o viata de cuplu sau o viata de familie frumoasa chit ca viata lor sexuala nu este foarte bogata. Ei bine, nu! Si femeilor le place foarte mult sexul, dar acestea nu privilegiaza un domeniu mai mult decat altul. Ele incearca pur si simplu sa impace totul. Noile figuri feminine, cum ar fi eroinele din – Totul despre sex – dovedesc faptul ca sexul nu este ultima grija a noastra! 
3. Femeile vorbesc intre ele despre sex mai mult decat barbatii. Nu neaparat. Femeile vorbesc mult despre sex intre ele. O data cea au fost povestite premisele romantice ale unei intalniri, acestea trec fara mari probleme la detalii mai picante. Si barbatii vorbesc la fel de mult despre sex dar in general. Acestia prefera sa spuna daca a fost bine sau nu, fara sa intre prea mult in detalii foarte precise. Barbatii si femeile vorbesc in mod diferit despre sex dar la fel de mult!
4. Femeile nu se masturbeaza deloc sau foarte putin. Este destul de dificil sa ne formulam o parere precisa, deoarece masturbarea feminina ramane inca un subiect tabu. Statisticile spun ca 60% dintre femei se masturbeaza. Este un numar destul de mare care nu poate fi trecut cu vederea! 
5. Toate femeile adora cunnilingusul. Ei bine, nu! 75% dintre femei au practicat deja cunnilingusul, dar potrivit unor statistici americane, 45% dintre femei nu se simt in largul lor cand practica cunnilingusul. Din cauza rusinii sau din cauza ca nu simt o senzatie placuta, unora dintre femei nu le place.
6. O femeie al carei vagin nu se lubrifiaza in mod natural este o femeie lipsita de dorinta. Nu este adevarat. Exista si alte cauza care provoaca o uscare a vaginului care este ocazionala. Trebuie sa tineti cont de factorii de stres, de modificarile hormonale, de lipsa unei activitati sexuale, sau chiar din cauza unor tratamente medicamentoase. In majoritatea situatiilor lipsa de lubrifiere a vaginului nu are nicio legatura cu dorinta.
7. Femeile sunt niste fiinte foarte romantice. Da, femeile iubesc buchetele cu flori, micile cadouri surpriza, cuvintele dragastoase … dar nu numai. Femeile iubesc si barbatii care sunt putin mai rebeli, care nu ne satisfac orice capricii si care ne rezista (putin). 
8. Femeilor le place sa nu se grabeasca. Si da, si nu. Este foarte bine cunoscut faptul ca femeile au nevoie de preludiu, dar este adevarat ca le mai plac din cand in cand si partidele mai rapide. Le plac si efectul unei surprize si bestialitatea unei partide. Barbatii pot deci lasa din cand in cand la o parte ceremonialul si mangaierile inainte de a face dragoste.
9. Femeile trebuie sa il iubeasca pe cel cu care fac dragoste. Mai demult, acest lucru era foarte adevarat. Dar in zilele noastre unele femei procedeaza la fel ca si barbatii. Azi, acestea fac o diferentiere foarte clara intre sex si inima si nu se simt neaparat vinovate din aceasta cauza. Dar acestea nu pot sa trateze cu respect sexul.
10. Placerea unei femei depinde de marimea penisului. Este cea mai mare problema a barbatilor – care sunt de parere ca orgasmul feminin si placerea pur si simplu tin de marimea penisului lor. Este foarte fals. Asta deoarece adancimea vaginului este limitata si Punctul G se afla la doar 4 cm de intrare. 
Domnilor, cheile placerii feminine sunt: preludiul cu mangaieri, cunoasterea corpului partenerei si abilitatea voastra!