Slaba in 5 pasi!

Este posibil sa-ti redobandesti silueta si sa te mentii slaba urmand doar 5 sfaturi esentiale? Da! Organizeaza-te si urmeaza sfaturile noastre. Dupa maxim 2 saptamani vei vedea rezultatele.

1. Fa sport!

Nu mai pierde timpul si mergi la sala. Dar, atentie! Daca vrei sa slabesti mai repede alege un sport dinamic. Fitness-ul nu da rezultate foarte repede. Mergi la aerobic, la squash, la tenis sau inot. Alege 2-3 sedinte pe saptamana de 60 de minute. Doar asa vei vedea rezultatele dorite mai repede.

2. Multa, multa apa

Apa face minuni in privinta siluetei. Combate pofta de mancare si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Bea apa in fiecare dimineata, pe stomacul gol, pentru a-ti regla tranzitul intestinal si pentru a scapa de toxine. Sunt recomandati minim 2,5 litri de apa plata zilnic.

3. Renunta la grasini si dulciuri

Grasimile si dulciurile nu trebuie sa faca parte din alimentatia ta. Tot ceea ce inseamna mezeluri, dulciuri, prajeli, carne de porc grasa, fast-food trebuie eliminat. Inlocuieste-le cu salate proaspete, cu fructe, cu supe. Poti consuma ocazional si dulciuri pregatite in casa, in cantitati mici.

4. Bea ceaiuri

Ceaiul verde, ceaiul de soc si ceaiul de papadie sunt indicate in curele de slabire. Ele elimina toxinele si ajuta la arderea grasimilor din organism. Vei vedea si vei simti efectele lor cat mai repede.

5. Ultima masa la orele 18.00

Cina trebuie sa fie servita la orele 18.00 cel tarziu. In cazul in care se intampla sa depasiti aceasta ora, serviti doar un iaurt cu cereale, o salata de legume sau o friptura slaba, de vita.