Invata sa flirtezi cu un barbat!

Este mult mai simplu si mult mai eficace sa flirtati cu un barbat folosind un minim de metode. Chiar daca barbatii nu au aceleasi gusturi in materie de femei (si invers), tehnicile folosite in flirt sunt aproape intotdeauna aceleasi. Venim in ajutorul vostru cu niste sfaturi, prezentandu-va cateva tehnici care sa va ajute sa flirtati cat mai eficace.

Primul secret pentru un flirt reusit este stabilirea unui contact vizual. Este foarte important sa reusiti sa stabiliti un contact vizual cu un barbat, lucrul acesta va ajuta foarte mult. Este un lucru foarte bine stiut: barbatii sunt niste „creaturi” vizuale care nu prea au tendinta sa fie interesati de o femeie decat daca aceasta ii priveste sugestiv. Secretul pentru un contact vizual reusit consta intr-o privire aruncata care sa fie scurta si senzuala. Trebuie sa incepeti prin a-l privi, apoi sa va uitati unul in ochii celuilalt pentru cateva momente inainte sa coborati privirea. Priviti-l apoi din nou. Toate aceste lucruri nu trebuie sa dureze mai mult de doua sau trei secunde. O data ce ati stabilit cu succes un contact vizual, este timpul sa treceti la lucruri mai serioase: conversatia. Puteti sa incepeti sa discutati despre tot si despre orice.

Nu prea conteaza ceea ce ii spuneti. De ce? Deoarece, daca ii placeti cu adevarat va va fi prea recunoscator pentru faptul ca ati facut primul pas si ca nu a trebuit sa se mai gandeasca cum sa va abordeze. Dupa ce ati reusit sa incepeti o conversatie, chiar daca este superficiala, trebuie sa incercati sa intelegeti limbajul corpului al celui pe care l-ati abordat. In general, cei care sunt interesati de voi, vor imita fara sa fie constienti de asta, gesturile si miscarile. De exemplu, daca stati picior peste picior si el va face aceleasi lucruri, sau daca va apropiati de el, si el va face la fel, este un semn bun…

Ca sa flirtati cat mai bine, trebuie sa ii demonstrati cat sunteti de sociabila! Cum?   Incepand conversatia, bineinteles! Intrebati-l in ce domeniu lucreaza, ce hobby-uri are; ideea principala este sa ii puneti toate intrebarile care va vin in cap pentru a dura cat mai mult discutia pe care o aveti. Puteti sa vorbiti despre voi dar sa fiti discrete. Intrebati-l despre el dar nu exagerati si sa il supuneti la un adevarat interogatoriu.

Foarte important este sa fiti voi insiva. Nu incercati sa jucati un rol sau sa pareti persoana care nu sunteti. Un barbat va simti lucrul acesta si se va simti prost. Trebuie sa fiti cat mai naturala si sa va simtiti cat mai confortabil. Radeti cat mai mult. Barbatilor le plac femeile care au simtul umorului!

Daca conversatia decurge bine, este momentul sa treceti la contactul fizic. Puneti-va mana pe bratul sau pe mana sa pentru cateva momente, „din intamplare”. Daca va va atinge si el la randul sau, inseamna ca nu i-ati ramas indiferenta! Este deci timpul… sa plecati!

Chiar daca poate parea surprinzator, plecand pretextand ca aveti ceva de facut, il veti innebuni si mai mult. Plecand il veti face sa isi doreasca sa va revada cat mai repede si sa va determine sa ramaneti cat mai mult cu el. Veti instala astfel un raport de seductie evident. Ii veti da impresia ca sunteti o creatura misterioasa, dificil de „capturat” si pe care va dori sa o urmareasca imediat! Este foarte important de asemenea sa nu fiti prea insistente, stapaniti-va si fiti cat mai retinute, chiar daca il placeti foarte mult. Trebuie sa pastrati un aer de femeie inaccesibila, aratandu-va in acelasi timp interesul.