
Spanacul
Spanacul este plin de antioxidanti care lupta impotriva mai multor tipuri de cancer. Pe langa antioxidanti, acesta mai contine si vitamine, minerale esentiale pentru imunitatea organismului.
Pe langa faptul ca ne protejeaza de anumite afectiuni, aceasta leguma verde lupta si impotriva kilogramelor in plus, avand putine calorii, si impotriva imbatranirii. Spanacul poate fi consumat sub forma de piure sau crud, ca salata, asociat cu salata verde, ceapa etc.
Nucile
Nucile sunt bogate in acizi grasi omega-3, in calciu, magneziu si acid folic. Datorita nutrientilor lor, acestea sunt ideala pentru combaterea depresiilor si pentru prevenirea cancerului mamar. Nu ezitati sa le consumati zilnic, pe post de gustare, intre mesele principale.
Semintele de in
Nu mai este niciun secret in faptul ca semintele de in sunt bogate in acizi grasi omega-3. Acestea lupta impotriva cancerului, a depresiei, a constipatiei, ajuta organismul sa-si pastreze tineretea si sanatatea. Introdu-le in meniul tau zilnic!
Ouale
Ouale sunt bogate in calciu si vitamine. In plus, acestea sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pielii, siluetei si parului. De asemenea, scad si nivelul colesterolului. Este recomandat sa fie consumate fierte, in salate de legume sau la micul dejun.
Ovazul
Ovazul este bogat in fibre, in minerale si proteine, in vitamina E si in acid folic. Acesta lupta impotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului, previne bolile cardi-vasculare si pastreaza silueta. Ovazul trebuie sa faca parte din meniul zilnic al unei femei.