Uleiul de Argan

februarie 10, 2011

Extract din fructe din arbore secular ce creste in special in sudul Marocului, uleiul de argan e utilizat pentru numeroasele virtuti in cosmetica. Uleiul de argan este uleiul cel mai rar din lume: pentru a obtin un 1 litru de ulei este necesara productia a cca 6 arbori Argania Spinosa. Din frunze de argan se extrage arganylul care are proprietati antiimbatranire si de preventie si combatere a degradarii matrixului celular….

Read More >>