5 alimente pe care trebuie sa le consume femeile

Natura ne-a oferit tot ceea ce avem nevoie pentru a fi frumoase si sanatoase. Nu trebuie decat sa stim ce alimente sunt in favoarea noastra si ce proprietati au ele. O alimentatie echilibrata, asociata cu miscare si multa dragoste reprezinta reteta ideala pentru fericirea unei femei. Noi va oferim o lista cu 5 alimente cunoscute, gustoase si extrem de benefice pentru sanatatea si frumusetea unei femei.



Spanacul


Spanacul este plin de antioxidanti care lupta impotriva mai multor tipuri de cancer. Pe langa antioxidanti, acesta mai contine si vitamine, minerale esentiale pentru imunitatea organismului.

Pe langa faptul ca ne protejeaza de anumite afectiuni, aceasta leguma verde lupta si impotriva kilogramelor in plus, avand putine calorii, si impotriva imbatranirii. Spanacul poate fi consumat sub forma de piure sau crud, ca salata, asociat cu salata verde, ceapa etc.

Nucile

Nucile sunt bogate in acizi grasi omega-3, in calciu, magneziu si acid folic. Datorita nutrientilor lor, acestea sunt ideala pentru combaterea depresiilor si pentru prevenirea cancerului mamar. Nu ezitati sa le consumati zilnic, pe post de gustare, intre mesele principale.

Semintele de in

Nu mai este niciun secret in faptul ca semintele de in sunt bogate in acizi grasi omega-3. Acestea lupta impotriva cancerului, a depresiei, a constipatiei, ajuta organismul sa-si pastreze tineretea si sanatatea. Introdu-le in meniul tau zilnic!

Ouale

Ouale sunt bogate in calciu si vitamine. In plus, acestea sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pielii, siluetei si parului. De asemenea, scad si nivelul colesterolului. Este recomandat sa fie consumate fierte, in salate de legume sau la micul dejun.

Ovazul

Ovazul este bogat in fibre, in minerale si proteine, in vitamina E si in acid folic. Acesta lupta impotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului, previne bolile cardi-vasculare si pastreaza silueta. Ovazul trebuie sa faca parte din meniul zilnic al unei femei.